vineri, 30 martie 2012

Ce îţi oferă operatorii de telefonie mobilă atunci când pleci în vacanţă

Ce îţi oferă operatorii de telefonie mobilă atunci când pleci în vacanţă
Ce îţi oferă operatorii de telefonie mobilă atunci când pleci în vacanţă
Se apropie vacanţa de Paște, iar mulţi dintre noi alegem să ne petrecem sărbătorile în afara tări. Cum telefonul mobil este o necesitate am ales să va prezentăm ce pachete vă oferă operatorii atunci când vă aflaţi în roaming pe teritoriul Uniunii Europene și nu numai.
Orange România îţi oferă opţiunea “Permis de vacanţă” atunci când călătorești în Uniunea Europeană, Elveţia sau Moldova, iar în 4,20 de euro îţi oferă 15 minute de apeluri primite sau efectuate, 15 SMS-uri din roaming și 1 MB trafic de internet.
Pentru cei care au nevoie de mai mult trafic de internet, compania pune de la dispoziţie încă două extrapţiuni, Travel Data Start care îţi oferă 5 MB de trafic pentru un tarif de 2 euro și Travel Data Plus, care îţi oferă 25 de MB de trafic la internet pentru 8 euro.
Vodafone România îţi oferă mai multe opţiuni de voce:
Passport care îţi oferă 10 minute la tariful standard pe care îl ai în ţară în schimbul unei taxe de  conectare de 0,93 de euro TVA inclus pentru zona principală și cea extinsă.
Vodafone Roaming Pro 100 ai 100 de minute în zona principală pentru 12,4 euro TVA inclus.
Vodafone Roaming Pro 200 ai 200 de minute în zona principală și cea extinsă pentru 24,8 euro TVA inclus.
Zona Principală: Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si UK.
Zona Extinsă: Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia.
Opţiunile Vodafone pentru internet:
Cu Vodafone Mobil Broadband Roaming 24h ai un trafic inclus de 500 de MB, valabil pentru 24 de ore, pentru 9,92 de euro în zona principală și 14,88 de euro pentru zona extinsă.
Internet Mobil Roaming 500MB  ai trafic inclus de 500 MB pe lună, în zona principală, pentru un tarif de 12,4 euro.
Internet Mobil Roaming 1GB ai trafic inclus de 1GB pe lună, în zona extinsă, pentru pentru 24,8 euro pe lună.
Zona Principală: Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia și UK.
Zona Extinsă: Vodafone Albania, Vodafone Australia, Bulgaria, Vipnet Croaţia, Vodafone Cipru, Danemarca, Vodafone Egipt, Estonia, Finlanda, Smartone Hong Kong, Islanda, Vodafone India, Softbank Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Celcom Malaezia, Vodafone Noua Zeelanda, Telenor Norvegia, Polonia, Reunion, MobilOne Singapore, Slovacia, Slovenia, Vodacom Africa de Sud, Suedia și Turcia.
Cosmote România îţi oferă opţiunea Roaming Traveler prin care minutele naţionale și internaţionale incluse în abonament pot fi folosite pentru apeluri iniţiate în roaming în ţările din Grupul 1 (ţările UE plus Liechtenstein, Norvegia și Islanda) către ţările din Grupul 1, cu un tarif de 1,12 € pentru fiecare 30 minute ale unui apel efectuat.
În cazul în care toate minutele naţionale și internaţionale incluse în abonament au fost consumate, pentru apelurile iniţiate în roaming zona 1 către ţările din Grupul 1, vei fi tarifat cu 1,12 € pentru fiecare 30 minute de convorbire plus 0,32 € pentru fiecare minut de convorbire.
Apelurile primite în roaming în ţările din Grupul 1 vor fi tarifate cu 1,12 € pentru fiecare 15 minute ale unui apel primit.
Taxarea se va face la minut, pentru fiecare minut indivizibil de convorbire. Tarifele includ TVA.
Extraopţiunea Roaming Traveler poate fi folosită doar pentru apelurile de voce iniţiate în roaming din ţările din Grupul 1 și este valabilă pentru apelurile efectuate către ţările din Grup 1 sau la convorbirile primite în ţările din Grup 1.
?ările din Grupul 1 :
Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă ,Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein*, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit.
Opţiunile de internet din portofoliul Cosmote România, valabile pe teritoriul Uniunii Europene:
Travel & Surf Daily S include 10 MB valabili o zi pentru o taxă de 2,48 euro.
Travel & Surf Daily M include 50 de MB valabili o zi pentru o taxă de 6,2 euro.
Travel & Surf Weekly include 300 de MB valabili o săptămână pentru o taxă de 24,8 euro, iar traficul adiţional nu este tarifat, dar viteza scade la 32Kbps.

Autor: Romania tv
Sursa: www.rtv.net  Joi, 29 Martie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu