marți, 6 martie 2012

Horoscopul primăverii

 Horoscopul primăverii
Horoscopul primăverii Vrei să afli ce îţi prezic astrele pentru luna martie? Citește horoscopul primăverii, în funcţie de zodia în care ești născut.
Berbec
La început de primăvară socializezi din plin. Întâlnirile cu prietenii și familia vor fi primordiale pentru tine luna aceasta. Totuși, încearcă să eviţi un conflict cu o rudă apropiată, în data de 12. Chiar dacă îi vei vedea toate defectele, încearcă să nu pornești o ceartă. O problemă familială nu îţi va da pace până pe data de 24 martie, însă cu timpul toate lucrurile se vor rezolva. Nu te pripi să găsești rapid o soluţie, întrucât vei agrava situaţia. Cea mai bună cale este să aștepţi puţin timp până să faci următoarea mișcare.
Taur
Din punct de vedere financiar, Taurii stau foarte bine. Însă, este probabil să întâmpini ceva dificultăţi financiare în data de 20, când va interveni o cheltuiala majoră, care are legătură cu partenerul de viaţă sau cu copiii. De asemenea, luna aceasta vei fi pus în situaţia de a ascunde anumite lucruri pe care le știi faţă de o persoană apropiată. Însă, după data de 24 vei putea respira ușurat, pentru că adevărul va ieși la iveală.
Gemeni
Soarele și Venus se află în prima casă, motiv pentru care Gemenii sunt plini de vitalitate și de șarm pe toată durata lunii martie. Intrarea lui Mercurc în casa întâi aduce complimente din partea celor din jur. Acordă atenţie relaţiei, în special în data de 12, când s-ar putea să fii nevoit să faci anumite schimbări, pentru a-l mulţumi pe partenerul tău. În ceea ce privește situaţia financiară, aceasta se va stabiliza spre sfârșitul lunii martiei.
Rac
Pentru nativii din zodia Rac, luna martie este o perioadă confuză. Pe de o parte vor să meargă mai departe, să ia viaţa în frâu, însă pe de altă parte vor să se potolească, să aștepte momentul potrivit pentru a lua decizii. În orice caz, evită să iei decizii în ceea ce privește familia și locul de muncă.
Leu
Martie nu este cea mai bună lună pentru relaţiile amoroase. Nativii născuţi în zodia Leu, care încă nu și-au găsit jumătatea, trebuie să aibă mai multă răbdare, iar cei care deja au un partener de viaţă se vor afla într-un moment de cumpănă. Leilor le este recomandat să amâne luarea unor decizii care le-ar putea schimba traiectoria în viaţă.
Fecioară
În luna martie, nativii născuţi în zodia Fecioară au parte de o ascensiune pe plan profesional. Promovările vor avea loc în momentele în care te aștepţi mai puţin. Ai șanse foarte mari de a fi numit angajatul lunii.
Balanţă
Jumătatea lunii martie este cel mai bun moment pentru a-ţi lua o vacanţă. Încearcă să iei o pauză înainte de 11 martie, întrucât pe 12 pot avea loc conflicte cu câţiva colegi de muncă. De asemenea, micile schimbări sunt de bun augur, deoarece te vor ajuta să avansezi pe plan profesional.
Scorpion
Schimbările și deciziile importante te vor pune pe gânduri în luna martie. Însă, un lucru este sigur. Pe data de 12 îţi vei da seama cum este mai bine să acţionezi în viitorul apropiat, însă este de preferat să aștepţi până pe data de 24 martie pentru a lua decizia finală.
Săgetător
Spre jumătatea lunii martie, nativii născuţi în zodia Săgetător devin transparenţi și spun lucrurilor pe nume. În ceea ce privește relaţia amoroasă, ies la iveală lucruri care nu le fac plăcere sau pe care nu le-au văzut până acum la partenerul de viaţă. Pentru menţinerea relaţiei este nevoie de schimbări personale, cele importante vor liniști apele, în timp ce schimbările minore nu vor face decât să înrăutăţească situaţia. Spre sfărșitul lunii se anunţă o călătorie importantă, care nu poate fi anulată.
Capricorn
Nativii născuţi în zodia Capricorn pun accent la început de primăvară pe cariera lor. Problemele care apar la locul de muncă pot dispărea cu ușurinţă, dacă știi cum să abordezi situaţia. Poţi avea parte de noi provocări și oportunităţi, așadar arată-i șefului tău că ai idei bune, ce pot fi puse în practic cu ușurinţă. Pe plan afectiv apar tensiuni care vor dura până pe 24 martie. Cu cât ai mai multă răbdare, cu atât relaţia cu partenerul de viaţa va decurge mai bine.
Vărsător
Pentru Vărsători, astrele prezic dificultăţi în dragoste. O situaţie tensionată poate avea loc în data de 12 martie, însă lucrurile se vor remedia treptat, până la sfârșitul lunii. Este de preferat ca discuţiile importante cu partenerul de viaţă să aibă loc la sfârșitul lunii.
Pești
Luna martie este de bun augur pentru nativii născuţi în zodia Pești care au în minte tot felul de proiecte de renovare a casei. În ceea ce privește cariera, data de 12 martie poate reprezenta un declin pe plan profesional. În dragoste, partenerul de viaţă transmite semnale confuze, pe care le vei putea înţelege de abia la sfârșitul lunii.

Autor: Click pentru femei
Sursa: www.clickpentrufemei.ro  Luni, 5 Martie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu