duminică, 8 aprilie 2012

Fântânile Feng Shui îţi pot readuce succesul și au grijă de sănătatea ta

 Fântânile Feng Shui îţi pot readuce succesul și au grijă de sănătatea ta
Fântânile Feng Shui îţi pot readuce succesul și au grijă de sănătatea ta Fântânile Feng Shui elimină energiile negative, readuc succesul în diverse domenii și sunt sursa perfectă de umiditate necesară oricărei camere – asta, bineînţeles, dacă știi să o folosești cum trebuie.
Feng shui înseamnă “vânt și apă”. Primul element îţi dă energie, cel de al doilea este simbolul prosperităţii și al bunăstării.
Energia vântului este influenţată de anumite culori, de ordinea obiectelor în cameră. Apa, în schimb, este simbolizată prin amenajarea unor fântâni arteziene feng shui, cu un rol aparte în arta decoraţiunilor interioare. 

Dacă ești interesat de sănătate și familie, fântâna arteziană trebuie plasată în partea de est a camerei. În cazul În care ţelul este dobândirea bogăţiei, plaseaz-o la sud-est, punct cardinal ce va ajuta și copilul cel mare din familie (dacă este cazul). Partea de nord este destinată carierei și succesului profesional, așa că ascensiunea în acest domeniu este asigurată de o fântână arteziană plasată aici.


Unde și, mai ales, unde NU se amplasează
Anumite puncte cardinale sunt corelate și cu alte părţi ale personalităţii tale, precum sudul cu faima și reputaţia, domenii în care apa nu mai este un element benefic. Așadar, pentru a respecta cât mai mult principiile feng shui, trebuie să poziţionezi în sud un obiect ce are ca simbol focul, nu apa. O fântână arteziană în sud va crea un conflict de energii.
Sursa de apă trebuie așezată mereu în partea stângă a ușii de la intrare (privind dinspre interior spre exterior). Dacă nu vei ţine cont de această regulă, se spune că apa în partea dreaptă va atrage probleme grave în familie, până la divorţ.
În cazul in care locuiești într-o casă cu etaj și ai sub scări un loc special amenajat pentru o fântână sau acvariu, află că în felul acesta elimini fără să vrei energiile pozitive, norocul profesional sau financiar al copiilor tăi fiind mult diminuat.

Exista fântâni feng shui atât de interior, cât și de exterior. Pentru cele de interior, cele mai indicate camere ale casei sunt bucătăria, sufrageria sau holul.
Nu așeza niciodată în dormitor vreo sursă de apă (fântână, acvariu, etc). În practica feng shui se consideră că apa în dormitor va duce la pierderea unor sume mari de bani sau chiar la despărţirea de partener.
Trebuie să știi că fântânile feng shui au două tipuri de apă: statică și curgătoare. Cea din fântână (statică), aduce căminului tău relaxare și calm, pe când cea în mișcare ajută la eliminarea energiilor negative.

Ce formă ar trebui să aibă fântânile feng shui?

Fântânile feng shui au diverse forme, astfel încât posibilitatea de alegere este destul de mare. Fiecare formă este însă destinată unui anumit domeniu.
Pentru persoanele care își caută jumătatea sau doar doresc să își îmbunătăţească relaţia cu persoana iubită, opţiunea perfectă ar fi o fântână arteziană în formă de „inimă” (rotundă, ovală) ce trebuie așezată la sud-vest. În cazul în care fântână are elemente din metal trebuie să adaugi elemente de pământ sau foc precum lumânări, pietre semipreţioase, pietre de râu, cristale pentru a echilibra energiile și pentru a crea armonie.
Pentru a dobândi și a menţine fericirea și liniștea din familie, poţi folosi diverse forme de fântâni arteziene feng shui, însă cea mai potrivită este cea care conţine o statuetă cu Buddha și trebuie poziţionată în est sau sud-est.

Iată câteva sfaturi feng shui referitoare la aceste fântâni și modul în care ar trebui să le folosești pentru a atrage norocul de partea ta:

•    Un factor relaxant este de bună seama sunetul apei. Dacă îţi achiziţionezi o astfel de fântână, ai grijă ca motorul ei să nu scoată un zgomot prea strident.
•    Intensifică influenţa pozitivă, plasând lângă ea și o plantă, fiind cunoscut faptul ca elementele de apă și lemn sunt de bun augur în acest caz.
•    Fii atent și la materialul construcţie sau la accesoriile ce o însoţesc, pentru că și acestea au o influenţă asupra ta și a mediului exterior. Ţine minte că cele din cupru sunt benefice mai ales în ceea ce privește creativitatea, în timp ce piatra, cimentul sau ceramica diminuează energia pozitivă adusă de ciclul apei. Dar, dacă tu găsești o astfel de fântână care îţi place, află că poţi restabili energia pozitivă adăugând elemente din metal.
•    Ai grijă în permanenţă de fântâna ta feng shui: schimbă apa la câteva zile, asigură-te că nivelul apei este cel optim, curăţă vasul respectiv etc.  
•    Poţi alege și o fântână arteziană cu diverse pietre preţioase, în funcţie de semnificaţia lor.
•    De exemplu, ametistul te ferește de farmece, îţi dăruiește înţelepciune și alinare în cazul în care ai pierdut pe cineva drag. De asemenea, piatra de ametist este considerată benefică pentru afecţiunile dermatologice, psihice, ale glandei tiroide, dureri de ficat, stomac etc.
•    Există și fântâni arteziene cu piatră de onix, ce are un efect pozitiv asupra părului, unghiilor, pielii și ameliorează bolile digestive.
•    Agata este una dintre cele mai puternice pietre semipreţioase, considerată foarte potrivită ca și amuletă. În trecut, aceasta era piatra călătorilor, a celor care mergeau departe de casă și aveau nevoie de confort psihic și fizic. Din punct de vedere a afecţiunilor pe care se presupune că le tratează, bolile de stomac sau depresia sunt ameliorate dacă porţi un pandantiv sau dacă ai în casă o fântână arteziană cu o astfel de piatră.

Recomandarea Felicia

Fântânile Feng Shui de la Karmapa Shop pot fi cadoul ideal pe care să îl oferi de Paște cuiva drag. Pot fi livrate prin colet. Preţurile pornesc de la 180 RON.
 

Autor: Revista Felicia
Sursa: www.revistafelicia.ro  Duminica, 8 Aprilie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu