vineri, 4 mai 2012

Află cine ţi-a căutat numele pe Google, printr-o aplicaţie online

Află cine ţi-a căutat numele pe Google, printr-o aplicaţie online

3 mai 2012, 19:56 |  Autor: Noémi Varga | 4977 afişări


Prin BrandYourself, poţi controla afişate de Google atunci când îţi este căutat numele

Prin BrandYourself, poţi controla afişate de Google atunci când îţi este căutat numele

 

Se ştie că unii angajatori îşi caută candidaţii la posturile libere pe Facebook pentru a-şi forma o părere mai amănunţită despre ei, dar iată că nu numai reţeaua de socializare este un mijloc de a afla mai multe informaţii despre o anume persoană.
Reputaţia online a unui om nu vizează doar reţelele sociale, ci este formată din orice "scurgere" de informaţii referitoare la el.
În acest caz, Google poate dezvălui mult mai multe, iar specialiştii site-ului de specialitate Mashable atrag atenţia că sunt şanse mari ca numele tău să intre în câmpul de căutare al motorului după un interviu de angajare sau după o întâlnirea amoroasă.
Pentru a-ţi putea verifica reputaţia online, aplicaţia BrandYourself este un mijloc folositor. Aplicaţia ajută persoanele să controleze rezultatele afişate de Google atunci când sunt căutate numele lor.
Ba mai mult, începând de marţi, BrandYourself permite utilizatorilor înregistraţi să vadă unde lucrează şi în ce loc se află persoanele care au dat căutare după numele lor şi le-au vizitat profilul de BrandYourself.
Pentru a reuşi asta, BrandYourself a construit o bază de date cu IP-urile disponibile în mod public ale unor companii şi organizaţii.
Atunci când o persoană dintr-o companie ale cărei IP-uri apare în baza de date BrandYourself îţi caută numele pe Google şi intră pe profilul tău de BrandYourself, care apare printre primele rezultate, tu vei afla cine te-a căutat.
Poate fi angajatorul la care te-ai prezentat la interviu sau o fată cu care te-ai întâlnit şi lucrează pentru acea companie.
Pentru a te folosi de această unealtă, trebuie să îţi construieşti un profil pe BrandYourself.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu