vineri, 26 octombrie 2012

ROVINIETA, pe mobil. O aplicaţie GRATUITĂ vine în ajutorul șoferilor

 ROVINIETA, pe mobil. O aplicaţie GRATUITĂ vine în ajutorul șoferilor
ROVINIETA, pe mobil. O aplicaţie GRATUITĂ vine în ajutorul șoferilor Conducătorii auto din România au acum o nouă modalitate de a achiziţiona roviniete, fără a se deplasa și fără efort. Site-ul e-rovinieta.ro își diversifică canalele prin care utilizatorii pot achita taxa de drum către CNADNR, făcând serviciile sale disponibile și prin aplicaţii de mobil.
Aplicaţia e-rovinieta este disponibilă pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piaţă în acest moment – iOS, Android și Windows Phone. Aplicaţia este GRATUITĂ și poate fi folosită de orice terminal cu o conexiune la internet.
După lansarea site-ului e-rovinieta.ro în 2011, o platformă performantă prin care orice utilizator din România poate achita tariful impus de lege pentru utilizarea reţelei naţionale de drumuri, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România își menţine promisiunea de a inova în permanenţă și aduce pe piaţă un serviciu nou, modern și ușor accesibil.
"UNTRR vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei și își adaptează constant produsele și serviciile astfel încât acestea să fie în linie cu cele mai noi trenduri de consum. Astăzi, mobilul face parte din viaţa de zi cu zi a unui număr mare de indivizi și ca urmare decizia de a face serviciul disponibil și de pe mobil a fost una naturală", a declarat Radu Dinescu – Secretar General al UNTRR.
Orice persoană fizică sau juridică poate folosi aplicaţiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un număr nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate în funcţie de datele proprii, care, odată introduse, sunt înmagazinate spre a fi folosite cu ușurinţă pentru comenzi viitoare. Aplicaţiile salvează de asemenea și rovinietele emise, ajutând utilizatorul să vadă în permanenţă statusul comenzii și să poată face o evidenţă și management al rovinietelor: dată începere, validitate, etc.
Mai mult aplicaţia folosește facilităţile deja populare ale site-ului e-rovinieta.ro, trimiţând factura fiscală automat pe e-mailul beneficiarului, și mai mult decât atât comunicând pe mail sau direct pe SMS seria rovinietei emise. Partenerul UNTRR în dezvoltarea aplicaţiilor a fost mobiapp.ro

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Vineri, 26 Octombrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu