luni, 26 noiembrie 2012

APLICAŢIA ZILEI Instagram, reţeaua socială a imaginilor

APLICAŢIA ZILEI Instagram, reţeaua socială a imaginilor

21 noiembrie 2012, 09:25 |  Autor: Răzvan Băltărețu | 107 afişări
Câteva efecte pe care le poți aplica folosind Instagram

Câteva efecte pe care le poți aplica folosind Instagram

 
Instagram este o reţea socială bazată pe distribuitul de fotografii, iar accesul se face printr-o aplicaţie de smartphone. Din aprilie, Instagram a ajuns în proprietatea Facebook pentru un miliard de dolari, tranzacţie care s-a finalizat de curând.
Dispozitivul pe care a fost testată aplicaţia
Contul mi l-am făcut prin intermediul versiunii de Android pe un Galaxy Nexus cu Jelly Bean. Dar am folosit Instagram şi pe un iPhone 3GS cu iOS 6 timp de două săptămâni. Diferenţele nu sunt majore, doar că pe iPhone s-a mişcat puţin mai greu, de la încărcarea pozelor, până la publicarea fotografiei, fapt cauzat şi de hardware-ul mai vechi.
Instagram este o reţea socială cu imagini în loc de vorbe
Înainte de toate, ai nevoie de un cont pentru Instagram. Apoi, interfaţa pe care o vei folosi în continuare este destul de simplă, cu cinci butoane principale dintre care cel pentru fotografie este în centru şi cel mai evidenţiat. Poţi să-ţi vezi profilul, să ştergi din poze, să urmăreşti ce pun anumiţi utilizatori sau să comentezi imaginile altora, la fel ca pe celelalte reţele sociale.
În materie de căutare, Instagram a „împrumutat" ceva de la Twitter. Căutarea sau promovarea se face prin hashtag-uri (etichete), iar dacă doreşti să găseşti poze aleatoriu, se poate la rubrica „Explore". Astfel poţi intra în legătură cu oameni din diverse ţări şi culturi fără a fi prieten cu aceştia, ca pe Facebook.
Descoperă „Aplicația zilei“ pe noul site „Adevărul“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu