marți, 25 decembrie 2012

Instagram se scuză pentru limbajul confuz: Nu vrem să vindem fotografiile utilizatorilor

N.B. | 19 Dec 2012, 14:41
Instagram se scuză pentru limbajul confuz: Nu vrem să vindem fotografiile utilizatorilor
Foto: coolage.in
Instagram reacţionează după feedback-ul negativ pe care l-a primit de la utilizatorii săi în urma schimbării condiţiilor pe care aceştia trebuie să le accepte pentru a folosi serviciul şi oferă explicaţii, informează BBC.

Prin schimbarea condiţiilor, mai mulţi utilizatori s-au plâns pe reţelele sociale că Instagram îşi asumă drepturi de autor pentru fotografiile încărcat şi le poate vinde fără acordul proprietarilor, foarte mulţi ameninţând că vor renunţa la aplicaţia foto.

Oficialii Instagram au declarat că schimbarea termenilor a fost prost înţeleasă, cerându-şi scuze pentru termenii "confuzi" folosiţi în text. "Să fie clar, nu este intenţia noastră să vindem fotografiile voastre", a comunicat compania. "Urmează să operăm schimbări în limbajul folosit pentru a fi siguri că aceste detalii sunt clare".

Pe lângă vânzarea fotografiilor, o altă menţiune ce a fost în centrul nemulţumirilor exprimate pe Internet este aceea că aplicaţia are dreptul de a împărtăşi informaţiile utilizatorilor săi cu Facebook şi alte companii cu care colaborează.

Reprezentanţii Instagram au declarat că această schimbare are doar scopul de a face aplicaţia să funcţioneze mai bine cu Facebook. Instagram are peste 100 de milioane de utilizatori în toată lumea şi a fost cumpărată de Facbook cu aproape un miliard de dolari în luna aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu