joi, 6 decembrie 2012

 Modificari Yahoo Messenger! Vezi la ce aplicatii renunta cel mai cunoscut program de chat!
Modificari Yahoo Messenger! Vezi la ce aplicatii renunta cel mai cunoscut program de chat! Yahoo! Messenger a anuntat ca in curand vor fi facute cateva schimbari, astfel ca unele aplicatii vor fi scoase.
Iubitorii de Yahoo! Messenger vor vedea ceva schimbari in lista lor de prieteni incepand cu data de 14 decembrie. Pe ymessengerblog a fost facut un anunt conform caruia utilizatorii sunt informati ca vor fi scoase cateva dintre functiile de baza ale softului, compania considerand ca nu adaugau destula valoare.
Angajatii Yahoo! promit sa faca tot ce e necesar pentru a-i determina pe utilizatori sa considere cunoscutul program de chat cel mai amuzant mod de petrecere a timpului liber.
Incepand din 14 decembrie, nu vor mai fi disponibile chat room-urile publice si aplicatia Pingbox, iar Yahoo! Messenger si Microsoft Windows Live Messenger nu vor mai fi interconectate. Contactele de Windows Live Messenger din lista de Yahoo! vor deveni gri si mesajele primite nu vor mai ajunge. Va disparea si Yahoo! Voice Phone In and Phone Out, astfel ca incepand din decembrie, utilizatorii nu isi mai pot incarca contul, iar cei care inca mai au credit vor primi mailuri in care li se va explica cum isi vor recupera banii.

Autor: eNational
Sursa: www.enational.ro  Marti, 4 Decembrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu