joi, 28 noiembrie 2013

INOVAŢIA de la GOOGLE. Turiștii pot face turul VIRTUAL al marilor aeroporturi și gări din lume
INOVAŢIA de la GOOGLE. Turiștii pot face turul VIRTUAL al marilor aeroporturi și gări din lume
Cel mai nou serviciu oferit de Google StreetView le oferă turiștilor posibilitatea de a face un tur virtual al 66 de aeroporturi și gări, înainte de a pleca în vacanţă, relatează Daily Mail.

Astfel, gigantul IT a întocmit hărţi detaliate a peste 50 de gări și staţii de metrou din lumea întreagă, a 16 aeroporturi internaţionale și a unei instalaţii de transport pe cablu din Hong Kong. De asemenea, cei interesaţi pot admira interiorul unei aeronave Airbus A380 aflată pe Aeroportul Dubai.
Scopul acestor imagini este acela de a-i ajuta pe turiști să se familiarizeze cu locurile pe care le vor vizita, putând astfel să afle unde sunt amplasate ghișeele de check-in, porţile de îmbarcare sau dacă staţiile au facilităţi pentru persoanele cu handicap.
Și pentru a veni și mai mult în ajutorul utilizatorilor, Google a evidenţiat pe hărţile sale interactive toate aceste noi facilităţi, astfel încât utilizatorii să le poată identifica rapid.
În Marea Britanie sunt incluse 15 staţii de tren și terminalul de nord al Aeroportului Gatwick. În America de Nord nu există niciun asemenea punct, iar în America Centrală oamenii pot vedea Aeroportul Internaţional Benito Juarez, din Mexic.
În Japonia, utilizatorii sunt invitaţi să facă turul virtual al mai multor staţii de metrou din Yokahama și Osaka.

Autor: Evz.ro
Sursa: www.evz.ro  Miercuri, 27 Noiembrie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu