miercuri, 6 noiembrie 2013


TESTE. Care este smartphone-ul cu cea mai bună baterie

de Adrian Popa Publicat la: 05.11.2013 17:26 Ultima actualizare: 05.11.2013 17:58
Samsung Galaxy S4 este smartphone-ul care are bateria cu cea mai mare autonomie în regim de convorbire şi în regim de navigare pe internet, potrivit unor teste realizate de revista britanică Which?. iPhone 5S, unul din cele mai rapide smartphone-uri ale momentului, are una din cele mai slabe baterii, potrivit editorilor publicaţiei.
Cei de la Which? au comparat opt modele de smartphone-uri de ultimă generaţie, de la Samsung, Apple, Nokia, HTC şi BlackBerry. A fost testată autonomia bateriilor în regim de convorbire şi în regim de browsing web. La prima categorie, Galaxy S4 a câştigat cu o autonomie medie de 17,5 ore. Prin comparaţie, autonomia iPhone 5S (locul 4) a fost, în regim de convorbire, de 10,85 ore.

La categoria browsing web, Galaxy S4 s-a clasat tot pe prima poziţie, cu o autonomie de 6,75 ore. Aici, autonomia bateriei de pe iPhone 5S (locul 7) a fost de 4,96 ore.

Pentru teste, revista a folosit terminalele în condiţii similare. Luminozitatea ecranului a fost aceeaşi la toate dispozitivele şi s-a folosit acelaşi operator mobil.

 
Inapoi la Yahoo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu