miercuri, 15 ianuarie 2014

Uite cum să întreţii și să prelungești viaţa televizorului tău!
Uite cum să întreţii și să prelungești viaţa televizorului tău! Curăţenia în casă presupune, pe lângă aspirarea covorului sau a mochetei și eliminarea prafului de pe corpurile de mobilă și îngrijrea aparatelor electrocasnice. Televizorul este unul dintre cele mai sensibile așa că trebuie să-i acorzi o atenţie specială. Uite ce trebuie să faci!
Prietenul la nevoie se cunoaște, nu? Televizorul te informează, te amuză, te relaxează. Trebuie să-i dai și tu ceva la schimb! Multă grijă! Nu doar de calitatea produsului depinde durata de viaţă a acestuia, ci și de modul în care tu, posesorul lui, știi să-l utilizezi și să-l îngrijești. Odată cumpărat, un televizor funcţionează destul de simplu: îl bagi în priză, îl conectezi la antenă și gata! Ei bine, mai sunt câteva secrete pe care nu le știai. Specialiștii de la Arctic ţi le dezvăluie pe toate!
- Nu este recomandat să folosești televizorul în condiţii de umiditate și igrasie. Ai grijă ca aparatul să nu fie stropit, udat, pentru că ar putea da naștere multor pericole. Tocmai de aceea evită să pui deasupra sa obiecte umplute cu apă, precum vaza cu flori. 
- Lumânările aprinse ori alte surse de foc nu trebuie să existe în apropierea televizorului. Pericolul este de asemenea destul de mare.
- Nu uita că televizorul tău este conceput pentru a funcţiona cu o alimentare de 230 V AC, 50 Hz. Așa că nu trebuie să-l conectezi la alte surse, altele decât reţeaua de alimentare. 
Curăţarea ecranului
- Se face cu o cârpă ușor umezită, cu o bucată de piele de căprioară sau cu șerveţele speciale pentru curăţarea ecranului. 
- Nu folosi niciodată detergenţi abrazivi de curăţare, detergenţi lichizi ori pe bază de aerosoli. 
- În timpul curăţării, scoate cablul de alimentare din priză! 

Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Joi, 9 Ianuarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu