duminică, 16 februarie 2014

Românul care produce cel mai bun antivirus din lume
Românul care produce cel mai bun antivirus din lume Bitdefender și-a reconfirmat statutul de lider al industriei după obţinerea premiilor pentru cea mai bună protecţie și cea mai bună performanţă, în urma rezultatelor obţinute la testările de pe întreg parcursul anului 2013, realizate de institutul independent german AV-TEST.
 În evaluările la care au fost supuse soluţiile destinate consumatorilor individuali, Bitdefender a obţinut scor maxim la protecţia utilizatorilor împotriva virușilor și a atacurilor zero-day și a fost produsul cu cel mai redus impact asupra performanţei sistemului.

“După încă un an de teste, Bitdefender dovedește din nou că este mai bun decât alte soluţii antivirus de top în păstrarea dispozitivelor departe de infecţii. După evaluări riguroase, Bitdefender s-a dovedit extrem de performant și mai discret ca niciodată – toate acestea cu un impact minim asupra performanţei PC-ului’’, a declarat Andreas Marx, CEO AV-TEST.

Premiile AV-TEST Best Protection 2013 și Best Performance 2013 vin la câteva luni după ce Bitdefender a lansat cea mai recentă generaţie de produse. Inovaţiile incluse în acestea cuprind noua tehnologie Photon™, ce se adaptează perfect fiecărui computer pentru o scanare rapidă, un timp mai bun de pornire și o interacţiune ușoară cu aplicaţiile.

“Un mix perfect între protecţia solidă și performanţa fără cusur este scopul cel mai înalt al industriei moderne de antivirus, iar noi am ajuns mai aproape de această performanţă decât orice alt jucător din piaţă. Echipa noastră este pe deplin conștientă că doar dedicarea și ingeniozitatea ne pot menţine în fruntea plutonului, așa că vom fi în mod constant în căutare de idei mai mari și mai frumoase în lunile și anii ce vor urma’’, a declarat Viorel Canja, Șeful Laboratoarelor Antimalware și Antispam din Bitdefender.

Recent, Bitdefender a obţinut și premiul pentru protecţie proactivă acordat de AV-Comparatives, un alt institut major independent de testare, distincţia întărind poziţia de lider global în detectarea ameninţărilor necunoscute pe care Bitdefender o deţine.


Autor: Ziare.com
Sursa: www.capital.ro  Marti, 11 Februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu