duminică, 16 februarie 2014

 Calculatorul tău poate fi spionat de la distanţă chiar dacă nu e legat la Internet
Calculatorul tău poate fi spionat de la distanţă chiar dacă nu e legat la Internet NSA din America e capabilă să facă asta. Și poate că nu e și singura agenţie care deţine tehnologia în cauză.
Daca ti-ai taiat calculatorul de la net, asta nu inseamna ca nu poti fi spionat, potrivit unui articol publicat de celebrul New York Times. Agentia Nationala de Securitate din America (NSA) detine o "tehnologie secreta" bazata pe unde radio prin care poate sa iti acceseze calculatorul chiar daca nu esti conectat la Internet, scrie yoda.ro.
Toata povestea se bazeaza pe un dispozitiv de marimea unui stick USB pe care poate sa ti-l conecteze cineva la calculator sau care se poate gasi chiar in interiorul carcasei calculatorului, inca dinainte sa-l cumperi.
Cum să verifici dacă șefii îţi SPIONEAZĂ calculatorul de serviciu

Peste 50% dintre companiile din România folosesc sisteme de monitorizare a salariaţilor, cu acordul acestora. Este vorba despre soft-uri care le transmit managerilor date exacte despre timpul petrecut de oamenii lor pe reţele de socializare sau pe diverse site-uri, potrivit bzi.ro.
Conform unui studiu Eurostat, românii sunt pe penultimul loc la productivitate în Europa. Românii sunt lideri în Uniunea Europeană la numărul de ore petrecute la muncă - 41 săptămânal. Același studiu realizat de Eurostat ne spune că tot românii sunt productivi doar în proporţie de 49 la sută, faţă de media unui cetăţean european.
Timpul petrecut pe internet este principală cauza a lipsei de interes, spun specialiștii.
Citeste aici continuarea .

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Miercuri, 15 Ianuarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu