duminică, 16 februarie 2014

Yahoo, din nou victima hackerilor - atentie la mail si parole
 Yahoo, din nou victima hackerilor - atentie la mail si parole Serviciul de e-mail al Yahoo a fost, recent, tinta unui atac informatic, hackerii incercand sa sparga conturile utilizatorilor, au anuntat, joi, reprezentanti ai companiei.

Yahoo a precizat, pe blogul oficial, ca a identificat un efort coordonat al hackerilor, care au incercat sa acceseze mai multe casute de e-mail, folosind nume de utilizator si parole furate, scrie CNN Money.

Anuntul a fost facut de un oficial al Yahoo, Jay Rossiter, care nu a precizat si cate conturi au fost afectate de acest atac cibernetic.

Compania nu a dat mai multe detalii in acest caz, insa a subliniat ca o echipa formata din specialisti Yahoo si politisti se ocupa de investigarea atacului.


De asemnea, Yahoo a mentionat ca va reseta parolele in cazul utilizatorilor vizati de hackeri. In plus, reprezentantii companiei le-au trimis acestora sms-uri, in noaptea de miercuri spre joi, in care i-au avertizat ca exista "o activitate neobisnuita in interiorul retelei".


Autor: Ziare.com
Sursa: www.ziare.com  Vineri, 31 Ianuarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu