sâmbătă, 1 martie 2014

Samsung a prezentat Galaxy S5. Vezi ce DOTĂRI are noul smartphone
Samsung a prezentat Galaxy S5. Vezi ce DOTĂRI are noul smartphone Samsung a prezentat, la Barcelona, smartphone-ul Galaxy S5, disponibil începând din aprilie, modelul preluând elemente de design de la predecesorul său și de la Galaxy Note 3, principalele noutăţi constând în autentificare pe bază de amprentă digitală, cameră foto superioară și baterie mai bună.

Galaxy S5 este de asemenea rezistent la stropi de apă și praf, este echipat cu un ecran cu diagonala de 5.1 inci și rezoluţie full HD și cu senzor pentru pulsul cardiac.

Sistemul de operare Android 4.4 "KitKat" a suferit modificări mai discrete faţă de modelele anterioare Galaxy, păstrând aceeași tematică generală a designului, dar renunţând la o mare parte din aplicaţiile "S" proprii Samsung care erau preîncărcate pe smartphone-urile mai vechi.


Telefonul poate utiliza simultan conexiunea la internet mobil 4G/LTE și cea WiFi pentru a crește semnificativ viteza de descărcare.

La exterior, S5 este confecţionat din plastic rezistent și reprezintă o evoluţie a predecesorului său, cu colţuri rotunjite și margine cu aspect metalic. Spatele telefonului amintește de textura imitaţie de piele de la Galaxy Note 3, preluată cu modificări de design.


Noul Galaxy S pune accent pe funcţiile foto și video, camera principală având o rezoluţie de 16 megapixeli, faţă de 13 în cazul predecesorului, au autofocus mai rapid, înregistrare video 4k și funcţii software avansate.

Modelul va fi disponibil la lansare în variante cu 16 sau 32 gigabytes de memorie internă, care va putea fi extinsă cu până la 128 GB prin utilizarea unui card de memorie. S5 va ajunge pe piaţă cu patru variante de culoare: alb, negru, albastru sau auriu.Compania a anunţat duminică, la Barcelona, noua generaţie a ceasului "inteligent" Gear, bazat pe sistemul de operare Tizen, dezvoltat de Samsung, Intel și o serie de operatori telecom.

Cererea pentru smartphone-uri Galaxy din categoria high-end, cea mai profitabilă, a fost afectată de lansarea noilor modele iPhone, în luna septembrie. Samsung a înregistrat în ultimele trei luni ale anului trecut cea mai lentă creștere a profitului din 2011, potrivit Bloomberg.

"Nu cred că noul smartphone S5 va schimba regulile jocului. Cu toate acestea, estimăm că se va vinde în 50-60 milioane de unităţi anual, astfel că va contribui semnificativ la profitul Samsung", comentează pentru Bloomberg un analist financiar sud-coreean.

Compania a vândut 63,5 milioane de unităţi Galaxy S4 de la lansarea care a avut loc în luna martie a anului trecut, faţă de 65,6 milioane de modele S3, scăderea fiind cauzată în principal de apropierea pieţei high-end de saturaţie.


Sursa foto Facebook Samsung Mobile Romania

 


Autor: Ziarulring.ro
Sursa: www.ziarulring.ro  Marti, 25 Februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu