marți, 29 aprilie 2014

Apple a actualizat laptopurile MacBook Air: ceva mai rapide, ceva mai ieftine
Conform unor zvonuri repetate, compania Apple va lansa un laptop MacBook complet nou care va oferi ecran cu rezoluţie mare, răcire pasivă şi touchpad integral tactil, însă acest model este aşteptat undeva în cursul verii. Între timp, compania a anunţat astăzi actualizarea popularei game de laptopuri MacBook Air, acestea devenind ceva mai rapide şi ceva mai ieftine.
Lenovo pregăteşte ThinkPad Tablet 10, o tabletă Windows 8.1 atrăgătoare cu ecran WUXGA
Prima generaţie a tabletei business Lenovo ThinkPad Tablet a fost un produs Android, compania migrând ulterior la platforma Windows pentru cea de-a doua generaţie. La începutul acestui an, Lenovo a lansat cea de-a treia generaţie, bazată acum pe un mult mai puternic procesor din generaţia Bay Trail, însă cei care nu au fost atraşi de ecranul cu diagonală mică pot aştepta versiunea de 10 inchi care a fost deja anunţată.
Samsung a anunţat Galaxy K Zoom, telefonul Android cu cameră foto de 20 MP şi zoom optic 10x
În vara anului trecut, Samsung a lansat Galaxy S4 Zoom, un hibrid straniu între aparatul foto compact cu Android Galaxy Camera şi terminalul Galaxy S4 Mini. Nu ştim cu precizie câţi utilizatori au fost atraşi de butucănosul telefon dedicat fotografiei, însă Samsung a considerat că sunt suficienţi de mulţi pentru a dezvolta un model actualizat, este drept, sub un nume nou: Galaxy K Zoom.
http://www.go4it.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu