miercuri, 4 iunie 2014

LG pregăteşte ecrane QHD de 6", destinate viitoarei generaţii de telefoane LG şi nu numai

LG Display a anunţat pregătiri pentru o nouă serie de ecrane cu rezoluţie 2560x1440 pixeli, pe care LG şi partenerii săi le vor putea folosi încă din acest an pentru echiparea dispozitivelor smartphone de top.
Comparat cu ecranul de 5.5" folosit pentru telefonul LG G3, noul ecran va avea densitate de afişare mai mică (491ppi vs 534ppi), dar tot va putea reda imagini cu nivel de claritate mult superior ecranelor Full HD ce echipează modele din actuala generaţie smartphone, cum este terminalul Galaxy S5 şi rivalul său HTC One M8.
LG pregăteşte ecrane QHD de 6", destinate viitoarei generaţii de telefoane LG şi nu numaiLG pregăteşte ecrane QHD de 6", destinate viitoarei generaţii de telefoane LG şi nu numai
Potrivit reprezentanţilor LG Display, compania va continua eforturile pentru atingerea unor densităţi şi mai mari de afişare, nefiind exclusă lansarea de ecrane cu densitate 600ppi şi chiar 700ppi în viitorul apropiat. Cert este că beneficiile promise de aceste ecrane tind să se diminueze rapid, pe măsură ce dimensiunea pixelilor folosiţi pentru alcătuirea imaginii coboară la valori ce depăşesc acuitatea vizuală specifică ochilor umani. Altfel spus, ecranele vor ajunge în curând să redea detalii atât de fine încât nici măcar utilizatorii fără probleme de vedere nu le vor putea deosebi.
LG va lansa noi modele smartphone cu ecran QHD de 6"LG va lansa noi modele smartphone cu ecran QHD de 6"
În viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat direcţia va fi probabil către eficientizarea ecranelor cu rezoluţie QHD, mizând pe reducerea consumul de energie dar şi a costurilor de fabricaţie, astfel deschizând opţiuni pentru utilizarea cu dispozitive smartphone de nivel mediu accesibile unei categorii mai largi de utilizatori.
http://www.go4it.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu