miercuri, 25 martie 2015

Cum vorbești și dai mesaje gratis! Aceste aplicaţii te scapă de costuri pe factură!
Cum vorbești și dai mesaje gratis! Aceste aplicaţii te scapă de costuri pe factură!
Iată care sunt cele mai populare și utile aplicații de chat, fără să iau în calcul Facebook Messenger pe care o poți avea doar cu un cont de Facebook.
Aplicații de chat pentru telefoanele mobile sunt o mulțime și îți oferă posibilitatea de a comunica în timp real cu oricine dorești, prin text, fotografii și apeluri video. Mesajele text și apelurile propriu-zise pierd teren în fața acestor aplicații din două motive principale.
În general pot fi descărcate gratuit și se folosesc de o conexiune la Internet pentru a funcționa, fie că este vorba de o conexiune WiFi, fie că este una de date.  Am făcut o selecție a celor mai eficiente, pe care le-am încercat personal.
Fără îndoială, WhatsApp este cea mai populară aplicație de chat, în principal datorită ușurinței de utilizare. Play Store ține evidența instalărilor pentru fiecare aplicație, iar potrivit statisticilor, WhatsApp numără mai mult de un miliard de descărcări.
Aplicația este disponibilă pentru Android, iOS, și Windows Phone. Teoretic, WhatsApp ar solicita o taxă de 1 dolar/an după expirarea primului an de utilizare. Practic, rămâne gratuit.
O altă aplicație de chat pentru telefon care se bucură de popularitate este Viber. Este o aplicație care îți permite să efectuezi apeluri telefonice și să trimiți mesaje tuturor utilizatorilor de Viber din lista ta de contacte. Poți suna chiar și persoanele care nu au cont de Viber, dar vei fi taxat ca pentru un apel de voce normal, de pe cartela. O funcționalitate care face aplicația mai interesantă este Public Chats, clasificată ca un mic Twitter. Vă permite să “urmăriţi” postările unor vedete, companii şi instituţii.
Hangouts este aplicația cross-platform (valabilă atât pentru mobil, cât și pentru desktop) pentru chat pe Google. Google Hangouts oferă o calitate video superioară, chiar și în conversațiile în grupuri de până la 10 persoane simultan. Ceea ce îi lipsește acestui serviciu este, în principal, compatibilitatea cu toate sistemele de operare pentru telefoane. Este disponibilă pentru iOS și Android, dar nu și pentru Windows Phone.
Descoperă la Playtech aplicațiile care să te scape de spaima plății SMS-urilor!

Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Luni, 23 Martie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu