sâmbătă, 4 aprilie 2015

Nu dai numai mailuri! Ce mai poţi face cu Gmail
Nu dai numai mailuri! Ce mai poţi face cu Gmail Deși la prima vedere pare un serviciu incredibil de prietenos, foarte mulţi dintre noi nu cunosc toate detaliile legate de ce poţi face cu Gmail.
 În urmă cu câteva săptămâni, am început un serial de tutoriale cu titlul Ce poţi face cu Gmail? Plecând de la premisa că cei mai mulţi dintre noi folosesc serviciul de poștă electronică al celor de la Google, acest subiect mi s-a părut foarte atrăgător.
Partea cea mai fascinantă este însă că, deși interacţionez zilnic cu interfaţa web a Gmail, în continuare găsesc particularităţi nu foarte evidente care mă surprind într-un mod plăcut.
Este foarte posibil să știţi unele dintre ele, dar la fel de probabil este să învăţaţi ceva nou. Ca urmare, dacă aţi parcurs deja episoadele I și II, ar fi păcat să nu citiţi și ,,Ce poţi face cu Gmail? – partea a III – a”.
Funcţii ascunse în Settings
Dacă vreţi să vă personalizaţi interfaţa web a Gmail într-un mod semnificativ, cel mai bun punct de start este motorașul din dreapta sus. Printr-un click pe el și un al doilea click pe Settings, puteţi ajunge la o pagină web cu un amalgam de bife al căror scop este mai mult sau mai puţin evident. În acest caz particular, aș vrea să atrag atenţia asupra câtorva particularităţi care mi s-au părut mai utile și pe care le găsiţi la secţiunea general.
Află tot ce poţi face cu Gmail

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Vineri, 20 Martie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu