marți, 30 iunie 2015

Succesul tău în viaţă poate fi citit în palme!
Succesul tău în viaţă poate fi citit în palme! Forma și culoarea mâinilor sau extremităţile degetelor pot fi indicii preţioase despre personalitatea și destinul tău. Din palme poţi afla ce meserie ţi se potrivește și ce succes ai putea avea în societate.
Palmele tale sunt o carte deschisă despre viitorul tău. Pentru a avea un tablou complet, trebuie să urmărești elementele din ambele palme, fiecare dintre ele conţinând alte mesaje. Palma stângă simbolizează subconștientul și se referă la calităţile tale potenţiale, iar palma dreaptă îţi arată cum îţi poţi dezvolta aceste calităţi sub influenţa mediului înconjurător.
Forma mâinilor
palme
Mâna pătrată
Este numită în chiromanţie ”mâna de pământ” și duce cu gândul automat la ceva solid. Persoanele cu mânile păstrate iubesc ordinea, lucrurile bine făcute și acţiunea. O astfel de persoană nu va pierde prea mult timp cu detaliile, ci va acţiona mai întâi și abia apoi se va gândi la lucrurile care trebuie finisate sau îndreptate. Este posibil ca profesia destinată să fie una manuală, iar dacă mâna este puternică și musculoasă, înseamnă că îi place să își asume riscuri mari în viaţă în speranţa unor câștiguri mari.
Mâna ovală
În literatura de specialitate este numită ”mâna de foc”, are o formă ușor ovală care reprezintă fineţea, iar degetele sunt de regulă lungi și subţiri. Posesoarea unei astfel de mâini alege de obicei o meserie în care își pune în valoare creativitatea și simţul artistic. Persoanele cu mâini ovale se feresc de activităţile de rutină și le place să fie independente. Pentru menţinerea echilibrului, ele au nevoie de prieteni pentru a le ridica moralul în momentele de cumpănă.
Mâna lungă
Se mai numește și ”mâna de aer”, seamănă cu mâna păstrată, dar este mai subţire și mai delicată, ceea ce reflectă și personalitatea celui în cauză. Posesorul sau posesoarea unei astfel de mâini este creativă și neobosită în a-și cultiva spiritul și intelectul. Datorită acestor calităţi, reușește să își construiască o carieră de succes și să urce în ierarhia socială. În dragoste, este atrasă mai mult de inteligenţă, decât de afecţiune sau de aspectul fizic.
Mâna îngustă
Este ”mâna de apă”, mică și fină, mult mai lungă și subţire decât celelalte. Pentru persoanele cu acest tip de mână, imaginaţia este un mijloc de evadare din cotidian și de rezolvare a problemelor. Sunt visătoare, dezorganizate, ușor influenţabile, iar compania unor persoane răuvoitoare le-ar putea crea probleme.
Vârfurile degetelor te ajută să ”citești” în palme
Vârfurile ușor aplatizate
Persoana în cauză debordează de energie și caută mereu să descopere noi și noi orizonturi. Această persoană are multă încredere în forţele proprii și investește multă energie în profesia pe care și-a ales-o. Însă, este obligatoriu să se regăsească în această profesie.
Vârfurile rotunde
Aceste persoane se adaptează ușor la schimbările din viaţa lor. Le place să studieze și să se instruiască permanent, au capacitatea înăscută de a comunica ușor și iubesc celebritatea. În profesie, sunt foarte capabile și au șansa unei poziţii sociale de invidiat.
Vârfurile ascuţite
Cei care au vârfurile degetelor ascuţite stau foarte bine la capitolul intuiţie. Când acţionează, o fac mai întâi pe baza instinctului și mai apoi în funcţie de sfaturile celor din jur. Sunt persoane sensibile, emotive, care se simt bine cu o profesie liberală și creativă.
Culoarea din palme, simbol temperamental
Culoarea corespunde tipului de temperament și trebuie observată de obicei dimineaţa devreme, înainte de a depune efort fizic. Întinde bine palma și vezi ce nuanţă are pielea, dacă este mai roz sau mai gălbuie sau dacă are o ușoară tentă verzuie.
Nuanţa roz este caracteristică pasionaţilor și oamenilor activi.
Nuanţa verzuie este tipică intelectualilor, pesimiștilor sau melancolicilor.
Nuanţa gălbuie se observă la persoanele irascibile, nervoase, temperamentale, cărora le place să domine.

Autor: Libertatea pentru femei
Sursa: www.libertateapentrufemei.ro  Luni, 29 Iunie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu