marți, 7 iulie 2015

Metode simple prin care poți afla dacă telefonul tău este interceptat

de 06 Iul 2015   •   11:40 Comenteaza
Metode simple prin care poți afla dacă telefonul tău este interceptat 106
În prezent, există un număr de metode eficiente și indicii prin care o persoană poate afla dacă telefonul îi este interceptat, scrie playtech.ro.
PUBLICITATE
Înainte de a vă prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui să menționăm faptul că nu există viruși în adevăratul sens al cuvântului pentru sistemul de operare al celor de la Google, Android fiind, de fapt, creat pe modelul Sandbox. Cu toate acestea, sistemul de operare a atras pe parcursul timpului majoritatea programelor de tip malware, iar un număr mare de dispozitive încă sunt vulnerabile în prezent.

”Cum aflu dacă telefonul meu este ascultat?”. Aceasta este o întrebare pe care multe persoane și-au adresat-o în ultimul timp. După dezvăluirile făcute de Edward Snowden, lumea a devenit din ce în ce mai interesată de aspectele legate de securitate și de metodele prin pot afla dacă au de-a face cu un telefon ascultat. Deși majoritatea programelor menite să realizeze acest lucru sunt, de cele mai multe ori, bine ascunse, există anumite elemente care le pot da de gol. Cele de mai jos sunt doar câteva dintre numeroasele metode și indicii care pot scoate la iveală un program spion.

Mai multe, pe playtech.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu