sâmbătă, 18 iulie 2015

Smartphone-urile resigilate de farbricant, mai ieftine cu 30%
Smartphone-urile resigilate de farbricant, mai ieftine cu 30% Preturile smartphone-urilor si altor gadgeturi testate in showroom-uri si resigilate de fabrica producatoare pot scadea cu pana la 30%.
Telefoanele iPhone si Samsung vor avea preturi de la 799 de lei
Pe piata electronicelor a aparut o noua categorie de produse, factory reseal. Acestea sunt dispozitive testate in showroom-urile retailerilor sau returnate in 14-30 zile de la achizitia online si reconditionate direct de catre producatori sau in fabrici autorizate de acestia. Oferta apartine QuickMobile, iar preturile sunt cu pana la 30% mai mici decat cele ale modelelor noi.

Preturi la produse Apple si Samsung
Incepand cu aceasta luna, pe site-ul QuickMobile vor fi disponibile telefoane Apple iPhone 4, 4s, 5 si 5s reconditionate, la preturi de la 799,9 lei, similare celor pentru telefoane Samsung Galaxy S3, S4 si S5, Samsung Galaxy Note 2, Note 3 si Note 4.  In cazul telefoanelor Sony, pe site vor fi disponibile modelele Z, Z1, Z1 Compact si Z2, de la pretul de 899,9 lei, in timp ce, dintre modele HTC, vor fi disponibile telefoane HTC One, One Mini, One M8, cu preturi incepand de la 999,9 lei.

Autor: eNational.ro
Sursa: www.enational.ro  Vineri, 3 Iulie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu