duminică, 19 iunie 2011

De unde descarci aplicatii gratuite pentru telefonul mobil?

De unde descarci aplicatii gratuite pentru telefonul mobil?
De unde descarci aplicatii gratuite pentru telefonul mobil? De la aplicatiile pentru stiri pana la cele pentru programul zilnic de fitness sau la cele care te anunta cand echipa ta favorita a inscris un gol, toate pot fi gasite in magazinele de profil de pe internet. Iar daca unele costa cativa centi, mii de astfel de programe sunt gratuite! De exemplu, compania Apple, care a revolutionat lumea telefoanelor inteligente prin lansarea pe piata a iPhone, ofera prin iPhone App Store peste 300.000 de softuri, care au fost pana acum descarcate de peste 7 milioane de ori. Dintre acestea, 40.000 sunt destinare utilizatorilor de iPad. Insa majoritatea sunt contra cost.
Mai mult, pentru ca primul magazin s-a dovedit a fi un real succes, joi, in cadrul targului de tehnologie de la Las Vegas, a fost lansat un magazin de aplicatii pentru calculatoarele persoanale Mac.
Si Nokia are propriul magazin de aplicatii – Ovi Store. In acelasi timp, nici Samsung nu s-a lasat mai prejos, a anuntat in forta Samsung Applications Store.
In magazinul Nokia poti descarca sute de programe gratuite! De la aplicatii de stiri precum Bloomberg sau AFP pana la retele sociale pentru Facebook sau Snaptu.
Cele mai cunoscute site-uri de aplicatii

Pe internet exista numeroase site-uri de aplicatii care grupeaza programele pe categorii: de la jocuri la retele de socializare sau sanatate.
Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de profil este getjar.com. Aici gasim nenumarate programe pentru tot felul de telefoane: de la Nokia, Samsung sau Blackberry! O mare parte acestora sunt gratuite. De exemplu, poti descarca gratuit aplicatia pentru Facebook Mobile sau pentru Skype.
Jocuri pe telefon

Si daca iti plac jocurile pe telefon ai de unde alege!
Un alt site de unde poti descarca jocuri pe telefon este mobilerated.com.Cum faci asta? Trebuie sa dai click pe butonul “descarcare” din dreapta aplicatiei si sa introduci codul jocului. Si aici majoritatea programelor sunt gratuite.
Special pentru cei cu telefoane care ruleaza Google Android sau Windows Mobile

Exista pe internet magazine online care sunt destinate special celor care au un telefon cu sistem Google Android. Iar cum numarul lor este tot mai mare si aplicatiile specifice sunt tot mai numeroase si chiar sunt gratis! De exemplu, site-ul freewarelovers.com/android.
Cum cuvantul de ordine este economisire ai la dispozitie un program cu ajutorul caruia iti poti tine evidenta cheltuielilor lunare sau unul care iti calculeaza evolutia datoriilor lunare.
Si cei care au telefoane cu sistem de operare Windows Mobile au de unde alege. De la teme pentru telefon pana la jocuri si programe utilitare precum GPS Tracker sau aplicatia care te anunta cand echipa ta de fotbal favorita a mai inscris un gol.
Si daca mai vrei si alte aplicatii de sport poti incerca pe site-ul mobileheart.com. Aici ai aplicatii care tin scorul meciurilor din campionatul european!
Un al site de unde poti lua programe gratuite pentru smartphone-ul tau este softmobil.ro. De aici poti descarca diverse aplicatii de la sisteme de operare create pentru mobil pana la jocuri.
Autor: Incont
Sursa: www.incont.ro Vineri, 7 Ianuarie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu