luni, 12 septembrie 2011

Un calculator cu Windows 8 va porni în mai puţin de 10 secunde

 Un calculator cu Windows 8 va porni în mai puţin de 10 secunde
Un calculator cu Windows 8 va porni în mai puţin de 10 secunde
Microsoft, cel mai mare producător de software la nivel global, a creat un sistem hibrid de pornire și de închidere a sistemului de operare Windows 8 care va face ca PC-urile să pornească în doar opt secunde.
Noul sistem hibrid de shutdown și boot implementat în Windows 8 reduce timpul de pornire al unui PC, prevăzut cu hard disc de tip SSD,  (solid state disk) cu 30% până la 70%, potrivit lui Gabe Aul, director of program management in Windows.
Windows 8 va putea rula pe o gama largă de PC-uri, deoarece nu consumă multe resurse, conform reprezentaţilor Microsoft. Astfel, Windows 8 va putea rula pe PC-uri care au procesoare de doar 1 GHz, 1 GB memorie RAM, și 16 GB spaţiu liber pe hard disc, pentru sistemele pe 32 de biţi, valorile fiind duble pentru sistemele pe 64 biţi.
Despre Windows 8 se mai știe că va avea un sistem de logare prin recunoaștere facială și va putea fi încărcat pe un hard disc extern și rulat pe diferite dispozitive. Sistemul de operare va fi lansat de Microsoft anul viitor.

Autor: Capital
Sursa: www.capital.ro  Duminica, 11 Septembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu