sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cum să faci ca bateria de telefon să te ţină mai mult

 Cum să faci ca bateria de telefon să te ţină mai mult
Cum să faci ca bateria de telefon să te ţină mai mult Se întâmplă ca mobilul să te lase baltă exact când trebuie să dai câteva telefoane importante? Ei bine, află că prima încărcare a bateriei de la telefon este foarte importantă, întrucât aceasta va asigura atât celularului, cât și bateriei o viaţă lungă. Adesea, posesorii de mobile noi nu urmăresc instrucţiunile de încărcare cu atenţie, astfel ajungând, în timp, să nu mai poată rezista nici măcar două zile.
Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi ca bateria de telefon să aibă o viaţă cât mai lungă:
• În unele cazuri, bateria ar putea fi deja pe jumătate încărcată, așa că nu-ţi băga telefonul în priză imediat, ci folosește-l până se descarcă în totalitate.
• La primele încărcări folosește-te de o priză normală, de perete, nu de cablul USB sau de încărcătorul din mașină, pentru că voltajul poate fi diferit.
• După ce ţi-ai încărcat telefonul prima oară, încearcă să nu folosești imediat aplicaţiile care ţi-ar putea descărca bateria foarte ușor. Ideal e ca primele dăţi aceasta să se descarce mai lent.
• Înainte de a-ţi încărca telefonul din nou, așteaptă să se descarce complet. Încearcă să faci acest lucru de câte ori ai ocazia, nu doar în primele săptămâni de la achiziţionare.
• Repetă procesul de patru sau chiar cinci ori înainte de a te gândi să-ţi pui bateria la încărcat chiar dacă nu s-a descărcat de tot. Abia după ce ai repetat primii pași de câteva ori este în regulă să îţi încarci telefonul cu ajutorul USB-ului sau în autoturism.
 
Autor: Libertatea
Sursa: www.libertatea.ro  Joi, 20 Ianuarie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu