joi, 16 iunie 2011

Destinul care se ascunde în spatele numelui tău

 Destinul care se ascunde în spatele numelui tău
Destinul care se ascunde în spatele numelui tău
Experţii în numerologie sunt de părere că numele pe care îl purtăm fiecare nu este o întâmplare. Acesta ne influenţează destinul și ne ajută să ne cunoaștem mai bine.
Descoperă cifra destinului care se ascunde în spatele numelui tău și ce spune asta despre tine, potrivit eva.ro.
Scrie-ţi numele pe o foaie și trece sub fiecare literă cifra care îi corespunde potrivit tabelului. Adună apoi toate cifrele. Obţii un număr format din două cifre. Adună cele două cifre între ele până când obţii un număr format dintr-o singură cifră. Aceasta e cifra destinului din spatele numelui tău, care poate fi de la 1 până la 9.


Cifra destinului 1 indică abilităţi deosebite de lider. Ești născut să conduci și cu siguranţă asta vei face, fie că este vorba de locul de muncă sau de familie. Ești o persoană puternică, independentă, care își croiește drumul în viaţă fără să aibă nevoie de susţinere. Nu îţi este teamă să încerci ceea ce alţii n-au avut curaj să încerce, iar asta îţi poate aduce multe satisfacţii de-a lungul timpului. Dacă te bazezi pe creativitatea și caracterul tău puternic, vei reuși tot ceea ce îţi propui.
Cifra destinului 2
Cei care au cifra destinului 2 sunt persoane care aduc întotdeauna rezolvarea problemelor. Sunt reprezentanţii absoluţi ai diplomaţiei. Au capacitatea de a rezolva dispute și probleme atât pentru ei, dar mai ales pentru alţii. Tactul, persuasiunea și ablităţile diplomatice sunt punctele lor forte.
Cifra destinului 3 reprezintă optimismul, creativitatea și dragostea de viaţă. Unul dintre scopurile tale în viaţă este de a-i ajuta pe ceilalţi să descopere bucuria, râsul și puterea imaginaţiei. Ajutându-i pe alţii să redescopere plăcerea de a trăi cei caracterizaţi de cifra destinului 3 se simt împliniţi.
Cifra 4 a destinului caracterizează persoane practice, organizate, cu picioarele pe pământ. A pune ordine în viaţă, atât în cea personală, cât și cea profesională, dar și construirea unor lucruri care să rămână îţi aduc fericirea. Îţi place să fii practică și să îi susţii ca un zid pe cei care au nevoie de tine.
Cifra destinului 5
Libertatea este cel mai important element din viaţa ta. Pentru a te bucura la maximum de ceea ce îţi oferă viaţa, eviţi orice situaţie care ţi-ar putea îngrădi libertatea. Îţi plac schimbările și le poţi face faţă cu ușurinţă. Ai o minte deschisă și profiţi de toate oportunităţile care ţi se ivesc. Ești o persoană extrem de interesantă pentru toţi ce care te cunosc și care își doresc să aibă un spirit la fel de liber ca al tău.
Cifra destinului 6
A-i ajuta pe alţii face parte din natura ta. Lupţi pentru oameni și umanitate, și de multe ori te vezi implicată în campanii de ajutorare, fie ca voluntar, fie ca organizator. Dacă nu faci asta, vei fi un sprijin moral pentru familia și prietenii tăi. Iubești arta și frumosul și te înconjori de tot ceea ce le reprezintă. Nu uita că nu este nevoie să te sacrifici total pentru alţii.
Cifra destinului 7
Ești profesorul perfect. Îţi găsești împlinirea învăţându-i pe cei de lângă tine. Îţi place să acumulezi cunoștinţe, dar și mai mult să le împarţi celor care au nevoie de ele. Ești un mentor ideal și faci ca lucrurile complicate să pară floare la ureche. O carieră de profesor, jurnalist sau scriitor ţi se potrivește ca o mănușă. De asemenea, iubești tot ceea ce este misterios și îmbrăţișezi cu interes știinţele oculte.
Cifra destinului 8 imprimă personalităţii tale nevoia de a reuși, atât în viaţa profesională, cât și în cea personală. Cauţi succesul și muncești mult pentru a-l obţine. Ești de asemenea un foarte bun planificator, realizând strategii de viitor care îţi aduc succes mai devreme sau mai târziu. Îţi plac lucrurile bine făcute și nu iei nimic în glumă când vine vorba de munca ta. Ești o adevărată piatră de sprijin pentru familie și prieteni.
Cifra destinului 9
Frumuseţea, arta și romantismul sunt cele care te reprezintă. Ești o persoană foarte sensibilă, dar și foarte receptivă la tot ceea ce se află în jur. Emoţiile, trăirile interioare sunt extrem de importante pentru tine. Faci totul într-un stil original, iar asta înseamnă că poţi fi un artist de succes.


Autor: Realitatea
Sursa: www.realitatea.net  Miercuri, 15 Iunie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu