vineri, 5 august 2011

i-Asigurare - RCA pe telefonul mobil

i-Asigurare - RCA pe telefonul mobil
i-Asigurare - RCA pe telefonul mobil S-a lansat prima aplicatie romaneasca ce permite achizitionarea unei polite RCA direct de pe telefonul mobil

Aplicatia gratuita i-Asigurare pentru smartphone-uri este dedicata posesorilor de autovehicule, oferindu-le posibilitatea de a incheia o polita RCA pentru masina lor cu doar cateva click-uri. Momentan, aplicatia poate fi downloadata doar pe telefoane de tip iPhone, insa dezvoltatorul nu va neglija nici utilizatorii de telefoane Android, urmand sa lanseze o versiune si pentru acest sistem de operare.
i-Asigurare calculeaza rapid tarifele RCA de la cele mai importante companii de asigurare de pe piata romaneasca, pe baza informatiilor furnizate de utilizator. Dupa selectarea asigurarii dorite, utilizatorul de smartphone nu mai trebuie decat sa aleaga modalitatea de plata si adresa de livrare, urmand sa primeasca polita RCA in cel mai scurt timp.
Pe langa incheierea unei polite RCA de pe telefonul mobil, un alt avantaj oferit de i-Asigurare consta in notificarile trimise utilizatorului de smartphone cu 48 de ore inainte de termenul de expirare al RCA-ului, ITP-ului si rovignetei.
i-Asigurare este o aplicatie realizata de catre compania Broker Virtual in colaborare cu i-Tom Solutions.
Despre dezvoltator
i-Tom Solutions este o companie care ofera solutii si consultanta in Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor. Utilizand mijloacele de comunicare moderne, compania a dezvoltat aplicatii adresate deopotriva companiilor si utilizatorului final. Printre acestea se numara aplicatia pentru iPhone si Android – Insurance Assistance – care ofera conducatorilor auto asistenta in cazul unui accident auto.

Autor: Broker Virtual
Sursa: www.stiri.com.ro  Marti, 2 August 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu