joi, 4 august 2011

Cum sa organizezi petrecerea perfecta pentru ziua copilului tau

 Cum sa organizezi petrecerea perfecta pentru ziua copilului tau
Cum sa organizezi petrecerea perfecta pentru ziua copiluluitau Ne-a ajuns la ureche rezultatul unei statistici care releva ca vara se nasc cei mai multi copii. Asadar, inseamna ca e sezonul petrecerilor! De aceea iti sarim in ajutor cu idei de organizare a zilei de nastere pentru prichindelul tau, utile, simple si, bineinteles, ieftine.
Petrecerea cu tematica este cea mai reusita
Oricarui copil ii place sa se costumeze, asa ca transforma-i ziua de nastere intr-un adevarat basm sau carnaval chiar la el acasa. Avantajul este ca, pe langa fericirea copilului, inchirierea unui costum sau confectionarea lui costa mult mai putin decat o tinuta nou-nouta de sarbatoare. Nu-ti face griji nici pentru invitatii copilului tau. Atat ei, cat si parintii lor se vor arata incantati de idee.

Organizarea
Trebuie, intr-adevar, sa anunti parintii celorlalti copii cu doua luni inaintea serbarii, pentru a putea pregati costumul si cate un sac de dormit, in cazul in care care petrecerea continua cu una in pijama. In rest, cumparaturile pot fi facute cu doar doua zile inainte de eveniment.
4 idei de costumatie pentru party

Zane si vrajitori
Ce copil nu e topit dupa basme cu vraji si magie sau nu a auzit de Harry Potter? Costumeaza copiii in personaje din desene, dandu-le puteri magice. Invata-i trucuri cu carti de joc, simple, care sa-i amuze teribil. Nu uita sa achizitionezi indeajuns de mult sclipici, baghete magice si, daca te tine buzunarul, poti inchiria serviciile unui magician profesionist care sa intretina atmosfera de vis. Oricum, aceasta va fi o petrecere de neuitat pentru odrasla ta!
Personaje din desene animate
Lasa-i pe cei mici sa-si aleaga ce personaj vor sa fie, iar la petrecere pune-i sa-si dezvaluie talentele actoricesti, interpretand animatia in care s-au costumat. Premiile pot consta in mici "Oscaruri" de jucarie sau de ciocolata.
Safari party
Adu jungla in casa ta! Exista pe piata baloane in forma de animale, plusuri sau gonflabile! Ajuta-te si de ghivecele tale cu flori pentru a decora perfect incaperea. Micutii se pot costuma in leuti, canguri, ursi, caluti s.a.m.d. Poti sa le dai ca desert biscuiti in forma animalelor lor preferate, in timp ce urmariti "Cartea Junglei"! Organizeaza si concursuri de desen pe balon. Provoaca-i sa deseneze fete vesele pe baloane sau animale precum pisicute, caini si iepurasi, sa joace volei cu ele sau sa faceti competitii de genul "cine tine cel mai mult balonul pe cap".
Piratii si vanatoarea de comori
Copilasii au nevoie de palarii specifice piratilor, multe baloane, o barcuta gonflabila - pe care sigur o ai din vacanta de vara -, un cufar plin cu pietre stralucitoare, scoici, bijuterii si bani de jucarie si ciocolata. Faceti concursuri de puzzle, iar cine termina cel mai repede isi poate alege un premiu din cufar si tot asa. Nu uita de papagal! Pirat fara aceasta magnifica pasare nu exista, iar copiii stiu asta. Pune mai multe ravase cu literele numelui papagalului si provoaca-i pe micuti sa-l afle.

Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Duminica, 31 Iulie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu