joi, 4 august 2011

Uite unde poti sa faci nudism

Uite unde poti sa faci nudism
Uite unde poti sa faci nudism Contrar parerii unora, nudismul nu inseamna sex. Nudismul este un mod de manifestare mai aproape de natura, mai putin conventional si cat se poate de firesc.

Iata cateva din marile statiuni pentru uzul nudistilor.
Little Beach, insula Maui, Hawaii

Intrucat, in Hawaii, nudismul este interzis prin lege, Little Beach este intitulata oficial ca „plaja neoficiala, unde tinuta neimbracat este permisa”. Plaja este amplasata la adapostul unei vegetatii luxuriante si a rocilor vulcanice. Nudistii se afla numai ei intre ei.
Haulover Beach, Florida, SUA
Amplasata la nord de Miami, Haulover Beach este de multa vreme socotita un adevarat rai al naturistilor din Florida de Sud, Canada si Europa. Intrucat se practica inotul, autoritatile au asigurat primul ajutor, cu salvatori atestati, precum si cursuri de inot cu profesori de profil. In timpul serviciului, salvatorii si profesorii sunt obligati sa-i serveasca imbracati pe nudisti.
Red Beach, Insula Creta, Grecia
Plaja cretana Red Beach a ajuns celebra in anul 1968, cand grupurile hippy din intreaga Europa isi facusera obiceiul sa-si petreaca vacantele in aceste locuri.
Praia do Pinho, Brazilia
Praia do Pinho a fost inaugurata in 1987, ca prima plaja de nudism, recunoscuta oficial din Brazilia. Cu toate ca celebritatea plajei se trage in mod special de la naturismul adoptat, putina lume stie ca aici a fost lansata o tinuta feminina, care a ocolit globul cu succesul sau: chilotii bikini, tip „sfoara”.
Hedonism II, Negril, Jamaica

Spre deosebire de alte plaje, Hedonism II are sectoare separate pentru cupluri si pentru persoane singure. Plaja, cu un nisip fin si alb, are o lungime de 11 km si, spre deosebire de alte plaje similare, aici sunt acceptate in egala masura persoanele dezbracate sau imbracate.
Couples Resort, Ocho Rios, Jamaica
Plaja Couples din orasul Ocho Rios a fost conceputa special pentru incepatorii care vin prima data, sa vada pe pielea lor cam ce este nudismul. Plaja este situata pe o insula, la 182 metri de tarm, iar celor ajunsi acolo li se permite orice, singura regula fiind sa nu-i deranjeze pe altii.
Montalivet Beach, Franta
Montalivet Beach este considerata patria naturismului mondial. Statiunea a fost infiintata din initiativa particulara in 1950, iar pe parcurs s-au asigurat maximum de facilitati pentru atragerea nudistilor: sunt nu mai putin de 1.800 microcampinguri, 172 bungalow-uri (locuinte familiale), magazine, ateliere pentru artisti, sali de yoga, teren de fotbal. Cunoscatorii apreciaza ca Montalivet Beach este o plaja si o statiune fara rival in intreaga lume.

Autor: National
Sursa: www.enational.ro  Luni, 1 August 2011
Cuvinte cheie: nudism plaja litoral statiuni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu