miercuri, 16 noiembrie 2011

Balsamul, produsul-minune pentru fata si corpul tau in sezonul rece. Cum sa-ti ajuti pielea sa treaca cu bine peste lunile friguroase

 Balsamul, produsul-minune pentru fata si corpul tau in sezonul rece. Cum sa-ti ajuti pielea sa treaca cu bine peste lunile friguroase
Balsamul, produsul-minune pentru fata si corpul tau in sezonul rece. Cum sa-ti ajuti pielea sa treaca cu bine peste lunile friguroase Hranitor si cu efect de reparare, balsamul de fata si corp este produsul de ingrijire vedeta al sezonului rece. Formula si textura sa acopera nevoile epidermei in lunile de iarna. Afla cat de benefic este acest produs cosmetic pentru piele in zilele friguroase, in care trebuie sa-i acorzi o importanta mai mare decat in restul anului.
Absorbtie rapida si cu efecte prelungite
Simti cum frigul iti "biciuieste" si-ti usuca pielea? Foloseste regulat un produs adaptat sezonului rece! De exemplu, un balsam de corp si fata. Formula acestuia este apropiata de cea a filmului nostru hidrolipidic. Ea asigura astfel o absorbtie rapida si cu efecte prelungite. Filmul hidrolipidic este un strat subtire gras, de la suprafata epidermei, care ne apara de patrunderea microbilor in piele. Odata cu inaintarea in varsta, acesta incepe sa se deterioreze insa. Pentru a-si putea indeplini rolul, mai ales in timpul iernii, trebuie sa-i asiguram ceea ce are nevoie pentru a se reface. Este o misiune pe care o indeplineste cu succes balsamul datorita ingredientelor grase si hranitoare pe care le contine. Cand temperaturile scad, pielea are nevoie de produse regenerante si hranitoare mai mult decat de obicei. Asta deoarece, pe de o parte, produce mai putin sebum decat in alte anotimpuri, iar, pe de alta parte, este mai des acoperita si zonele sufocate de haine favorizeaza o exfoliere haotica. In timpul iernii, numerosi factori amplifica uscarea mecanica a pielii.

Nu seamana cu nicio crema
Sub forma de emulsie, acest produs cosmetic combina cu brio ingrediente de tip uleios si de tip apos. Balsamul nu seamana cu nicio alta crema. Este foarte consistent, in timp ce o crema este onctuoasa. Acesta este un produs de ingrijire cu efect de reparare. Poate combina ingrediente ca uleiuri sau unt, care aduc pielii lipidele de care are nevoie. In versiunea bio, uleiurile vegetale sunt alese pentru parfum, dar si pentru proprietatile pe care le au.

 
Asigura nevoile nutritive ale epidermei
Datorita balsamurilor, nevoile nutritive ale pielii sunt acoperite prin aportul de Omega 6, acizi grasi esentiali in cantitate mare, vitamine si antioxidanti continuti in uleiurile vegetale. Untul are proprietati calmante, necesare in mod special iarna, mai ales daca pielea este afectata de vant sau ger. Daca pielea uscata si foarte uscata are nevoie in mod deosebit de balsam, si celelalte tipuri, cu o textura mai grasa, pot profita de binefacerile acestui produs.
Inainte de aplicare, se incalzeste in palme
Aplicarea balsamului este mai degraba un gest senzual decat un tratament. Textura fina si parfumul fac din acesta un produs pe care sa il folosesti cu placere, astfel incat poti transforma aplicarea lui intr-un adevarat ritual, intr-un moment de rasfat al corpului tau. Pentru a-i mari beneficiile asupra pielii, este, insa, important sa il aplici corect. Incepe ritualul prin a incalzi putin produsul in palme, astfel incat sa devina mai cremos. Odata incalzit, balsamul se aplica pe fata si pe corp prin miscari de masaj circulare. La nivelul fetei, trebuie evitat conturul ochilor si se aplica din interior spre exterior. Uleiurile vegetale sunt rapid absorbite de piele datorita compozitiei apropiate de cea a filmului lipidic. Senzatia de grasime poate reprezenta un disconfort pentru anumite persoane, dar adesea acest lucru este cauzat de faptul ca s-a aplicat o cantitate prea mare de produs.
Jojoba pentru ten mixt si gras
Contrar ideilor preconcepute, pielea mixta si grasa poate beneficia de efectele minunate ale balsamului. In aceste cazuri, trebuie alese produse care sa contina jojoba, deoarece sunt mai potrivite pentru nevoile acestor tipuri de piele. In ceea ce priveste frecventa folosirii, daca te rezumi la o singura aplicare pe zi, aceasta trebuie facuta seara. In timpul noptii, pielea se regenereaza, iar beneficiile balsamului sunt inzecite.

Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Marti, 15 Noiembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu