miercuri, 28 decembrie 2011

iLike IT: Tablete cu batai de cap. Nu toate gadgeturile sunt bune la orice VIDEO

iLike IT: Tablete cu batai de cap. Nu toate gadgeturile sunt bune la orice VIDEO

Am tot povestit, in ultimul timp, despre tablete bune de cumparat. Azi o sa vorbim despre tablete cu bataie de cap. Nu orice tableta este buna la orice, iar exemplele de azi sunt BlackBerry Playbook si Amazon Kindle Fire.

Embed:
Tableta profesionala de la BlackBerry nu a reusit sa convinga suficienti clienti si a ajuns aproape un esec, salvat saptamana trecuta de o campanie de reduceri care a dus-o la un pret de 200 de dolari pe bucata.
 
Tot la 200 de dolari pleaca din Statele Unite Amazon Kindle Fire. Recent lansata si in tara noastra, tableta se dovedeste o dezamagire pentru romani.
 
O sa va explic de ce trebuie sa va ganditi de doua ori inainte sa o cumparati. Desi poate fi folosita in Romania, ea nu este destinata decat publicului american.
 
Nu o sa plec pana nu va fac cunostinta cu o mana de romani deosebiti care muncesc la Microsoft. Unii dintre ei lucreaza la programe si gadgeturi care vor ajunge pe piata abia peste un an sau doi. Ne-au spus si ei de ce iubesc Romania.
 
La final o sa va spun ca suntem din nou in topul vitezei de conectare la Internet cu trei orase. Care sunt acestea, aflati pe www.yoda.ro, de unde am citit si despre o farsa pe Facebook sau un top al telefoanelor de aur, daca va tine buzunarul pentru un astfel de cadou.
 
Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu