duminică, 11 decembrie 2011

Samsung atacă piaţa cu o tabletă ultraperformantă

Samsung atacă piaţa cu o tabletă ultraperformantă

11 decembrie 2011, 21:17 |  Autor: Iulian Ioncea | 971 afişări
Următorul produs Samsung va avea un ecran mai  performant decât Galaxy Tab 10.1
Foto: reuters

Următorul produs Samsung va avea un ecran mai performant decât Galaxy Tab 10.1

 
Gigantul sud-coreean Samsung ar putea lansa, în luna februarie a anului viitor, o nouă tabletă care va avea un display mai performant decât Retina al celor de la Apple, şi o rezoluţie de 2560x1600.
Mai mult, gadgetul va avea implementat sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar procesorul va fi dual-core, cu o frecvenţă de 2 GHz. Tableta ar mai putea avea şi un „dock" special care se va ataşa pentru a se juca jocuri pe televizor. De asemenea, va dispune de noua tehnologie Android Beam, care presupune sincronizarea simultană a tabletei şi a unui smartphone ce rulează tot cu Android 4.0.
Reprezentanţii companiei nu au confirmat oficial lansarea, dar zvonurile de pe piaţa IT&C dau ca sigură lansarea noii tablete, cel mai probabil la Congresul World Mobile, care va avea loc în luna februarie, la Barcelona (Spania).  Prezentarea noului produs Samsung urmează să aibă loc înaintea lansării iPad 3, ceea ce ar putea fi un nou pas în faţă pentru sud-coreeni. Războiul Apple-Samsung este unul vechi, mai multe dispozitive ale asiaticilor fiind blocate în întreaga lume, din cauza disputei pe brevetele de invenţie.                 sursa; adevarul.ro

Un comentariu:

  1. cu acest prilej Va invit sa faceti niste cote pariuri sportive la cele mai bune case de pariuri online:)

    RăspundețiȘtergere