miercuri, 23 mai 2012

Cum să plătești mai puţin pentru televiziune, internet și telefonie și să ai beneficii maxime
Cum să plătești mai puţin pentru televiziune, internet și telefonie și să ai beneficii maxime
Te-ai gândit cum e să ai peste o sută de canale TV, dintre care multe în format HD, telefonie și internet de mare viteză, dar care să-ţi aducă și economii de peste 300 de lei la contract?
Romtelecom a lansat promoţional noi pachete de servicii care îţi oferă o economie de peste 300 de lei cu TVA inclus pe toată perioada contractuală, dacă semnezi pe doi ani și comanzi în magazinul online. Pachetele îţi asigură servicii de televiziune cu până la 119 canale incluse în pachetul de bază iMaxim/Maxim, la care pot fi adăugate toate pachetele suplimentare și astfel poţi ajunge până la 130 de canale, internet cu o viteză de până la 100 Mbps și telefonie fixă. Poţi comanda aceste pachete și telefonic, sunând la 1930, dar și în magazinele Romtelecom sau ale dealerilor, iar așa beneficiezi de o economie de 300 de lei la contract.
După ce am văzut noua ofertă a Romtelecom, am realizat că în momentul de faţă are una dintre cele mai bune oferte de pe piaţă pe segmentul clienţilor rezidenţiali, ca să nu mai vorbim de serviciile post vânzare, pentru că de multe ori achiziţionăm un produs fără să ne gândim la importanţa serviciilor adiţionale și la modul în care este tratat clientul.
Pachetele incluse în promoţia Romtelecom sunt disponibile în 12 variante care cuprind două sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maximde televiziune: Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV) cu 119 canale, respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, și voce fixă sau voce fixă și internet, menite să permită personalizarea ofertei în funcţie de nevoile efective ale unei gospodării.
Preţurile pachetelor încep de la 11,93 euro/lună cu TVA pentru primul an de contract, pentru pachetele de două servicii cu televiziune și telefonie (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim și Voce Fix 100), și de la 14,41 euro/lună cu TVA în primul an de contract, pentru pachetele cu trei servicii. Structura detaliată a pachetelor este disponibilă aici. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,74 euro, cu TVA.

Autor: Romania tv
Sursa: www.rtv.net  Miercuri, 16 Mai 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu