miercuri, 27 iunie 2012

6 metode de a scăpa de ţânţari

 6 metode de a scăpa de ţânţari
6 metode de a scăpa de ţânţari Ca în fiecare an, pe perioada verii, ţânţarii și alte insecte devin cei mai mari dușmani ai noștri. Dacă ţi-au invadat casa, aceștia îţi pot face viaţa un adevărat coșmar. Iată câteva metode pentru a ţine ţânţarii departe.
    Plasă. Este varianta clasică și foarte sigură. Din momentul în care a fost instalată, poţi dormi liniștit, având siguranţa că ţânţarii nu vor mai apărea în jurul tău. Plasa poate fi montată pe orice fereastră sau ușă.
    Spray. Te scapă de aceștia pentru câteva ore. Este foarte important să citești și să respecţi indicaţiile scrise pe ambalajul produsului.
    Pastile. Reprezintă o metodă extrem de eficientă, iar efectul unei pastile durează aproximativ o noapte. Este bine să le achiziţionezi împreună cu dispozitivul special pentru priză. Dacă nu ai aparatul, dar trebuie să scapi de ţânţari imediat, le poţi așeza pe o suprafaţă fierbinte.
    Sistem cu ultrasunete. Este o soluţie non toxică împotriva ţânţarilor și a altor insecte. Ultrasunetele nu pot fi detectate de urechea umană, însă sunt suficient de fine pentru a alunga insectele din zona respectivă.
    Lămpi cu ultraviolete. Ele pot fi folosite în încăperi închise, fiind plasate la o înălţime de 2 m de sol, într-un colţ întunecat al încăperii. De asemenea, aceste lămpi pot fi folosite și în grădină, alungând insectele.
    Baldachin. Este o altă metodă de protecţie antiţânţari. Acesta este folosit mai ales în cazul copiilor sau celor alergici la înţepăturile de insecte. E o plasă fină, care se agaţă deasupra patului prin diferite sisteme, fără a lăsa loc insectelor să pătrundă.
Iată ce găsești prin magazine
    Plasă antiţânţari, plase-insecte.ro, 45 de lei
    Dispozitiv cu pastile 11,80 lei, realmag.ro
    Spirale 5,68 lei, realmag.ro
    Aparat cu ultraviolete, 59,92 lei, Dedeman
    Baldachin, Ikea, 39,99 lei
    Breloc ultrasunete, 37,90 lei, eco-iluminat.ro
    Aparat ultrasunete, 58,79 lei, roinsect.ro
    Spray, 7,98 lei, Carrefour
    Dispozitiv lichid 19,20 lei, realmag.ro

Autor: Libertatea
Sursa: www.libertatea.ro  Joi, 14 Iunie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu