joi, 2 august 2012

Microsoft inchide Hotmail. Ce ramane in loc?

 Microsoft inchide Hotmail. Ce ramane in loc?
Microsoft inchide Hotmail. Ce ramane in loc? Serviciul de email - Hotmail de la Microsoft isi va înceta existenta, potrivit blogului companiei. Ce ramane in locul Hotmail? Oficialii Microsoft propun la schimb o platforma upgradata Outlook, care integreaza Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, YouTube si chiar Skype.


"Noi credem că este timpul să regândim serviciul de e-mail - se arata pe blogul Microsoft. - Acesta este motivul pentru care lansam versiunea beta a Outlook.com. Noi înţelegem că este nevoie sa facem un pas îndrăzneţ, să ne îndepărtam de trecut și sa dezvoltam un serviciu nou , de la zero.

Microsoft va unifica noul e-mail cu alte servicii ale sale pentru a face din Outlook "platforma unica de comunicare" - pentru conturile de pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr sau YouTube.

În plus, in viitor , Microsoft va integra si serviciul de VoIP de la Skype, care va permite utilizatorilor să comunice fără sa părăseasca platforma Outlook.
Totodata, Outlook va oferi un set gratuit de aplicaţii pentru lucrul cu documente care vor putea fi accesate fără a părăsi mailul ( Word, PowerPoint, Excel si OneNote), la fel si serviciu de cloud pentru stocarea fișierelor - SkyDrive.

Interfata Outlook.com va fi mai simpla decât cea a Hotmail. Lansat in 1996, unul dintre primele servicii de e-mail gratuit din lume a trecut, la începutul anului 1998, sub controlul Microsoft. Potrivit ComScore, în iunie 2012 Hotmail avea 324 milioane de utilizatori unici.


Microsoft intentioneaza sa integreze noul serviciu poștal în Windows 8. Interfata Outlook deja seamana cu cea de la Windows 8 și Office 2013. Contul Outlook va lucra automat pe orice computer cu Windows 8, precum și pe tabletele si smartphone-urile care folosesc Windows Mobile. Totodata, Microsoft optimizează Outlook pentru smartphone-uri bazate pe Android si iOS.

In prezent, oricine se poate inregistra în Outlook folosind numele de utilizator și parola de pe Windows Live. În plus, Microsoft a permis utilizatorilor Hotmail să-si transfere conturile pe Outlook.







Autor: Income
Sursa: www.incomemagazine.ro  Joi, 2 August 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu