joi, 13 iunie 2013

Anunţ important pentru cei care au email de la Yahoo!
Joi, 13 Iunie 2013, 12:22
82 vizite - 0 comentarii
Distribuie stirea pe: Facebook      Twitter     Yahoo      E-mail         

click pe poza: FOTO (1)



Yahoo! va începe să dezactiveze de luna viitoare toate adresele de email care nu au mai fost accesate în ultimele 12 luni. Compania a început să anunţe deja utilizatorii pe conturile de email alternative ale utilizatorilor.
“Pentru a-ţi păstra contul de email activ loghează-te până în data de 15 iulie 2013. Contul tău va rămâne activ pentru următoarele 12 luni. Dacă contul tău va fi dezactivat, vei pierde  ID Yahoo! precum şi toate datele ce ţin de acest cont”, se arată în mesajul celor de la Yahoo!”.

Cei care şi-au uitat parola pot obţine una nouă accesând acest link

Yahoo! va elibera conturile de email care sunt inactive astfel încât utilizatorii îşi vor putea face conturi cu nume care până în prezent nu erau accesibile. Vechile ID-uri vor fi disponibile pentru utilizatorii noi de la mijlocul lunii august.

Compania americană nu specifică câte conturi de email sunt inactive în prezent. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat doar că un număr substanţial de ID-uri vor fi disponibile.
Marissa Mayer, CEO-ul Yahoo!, încearcă să resusciteze compania aflată în declin de mai mulţi ani. Yahoo! a pierdut mult teren în faţa celor de la Google cu al lor Gmail. De la venirea sa, iulie 2012, Yahoo! a căpătat un nou design, o nouă pagină de start, iar Flickr, serviciul foto, a fost împrospătat. Mayer a făcut senzaţie luna trecută când a anunţat preluarea serviciului de blogging Tumblr pentru 1,1 miliarde de dolari.

Autor:    Capital
Sursa:   www.capital.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu