miercuri, 19 iunie 2013

Decizie radicală: Cei care descarcă TORRENTE ILEGALE vor fi DECONECTAŢI de la INTERNET
Decizie radicală: Cei care descarcă TORRENTE ILEGALE vor fi DECONECTAŢI de la INTERNET După ce în ultimii trei ani au trimis milioane de scrisori cu mesaje de avertizare utilizatorilor de internet descoperiţi folosind aplicaţii de tip File-Sharing , autorităţile franceze duc lupta anti-piraterie la un nou nivel, trecând la amendarea și blocarea accesului la internet pentru cei găsiţi vinovaţi.
Susţinută de o lege anti-piraterie care prevede acţiunea în trei pași - avertizare, amendare și deconectarea temporară de la internet - măsura corectivă a fost aplicată unui utilizator de servicii internet care a distribuit unul sau mai multe fișiere în sistem File-Sharing, după ce acesta a ales să ignore mesajele de avertizare primite din partea autorităţilor, scrie go4it.ro.
Dacă decizia autorităţilor nu este contestată prin apel în term de 10 zile, furnizorul de internet este obligat să blocheze accesul la internet pentru clientul sancţionat timp de 15 zile. Totuși, în acest interval furnizorul ISP este obligat prin lege să ofere clientului acces la servicii de tip e-mail, mesagerie instant și comunicaţii în sistem VOIP.

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Marti, 18 Iunie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu