duminică, 9 iunie 2013

Mio S600 - a doua generaţie Moov Spirit, cu ecran de 5”

- 15 iul 2010

Anul trecut, liderul pieţei de sisteme de navigaţie din România a introdus o nouă gamă. Mio Moov Spirit a adus o schimbare majoră atât la nivel de interfaţă, cât şi în ceea ce priveşte harta şi serviciile oferite. Astăzi, Mio a lansat a doua generaţie Spirit de sisteme de navigaţie prin GPS şi a prezentat modelul cel mai accesibil, Mio S600. Ca şi aspect, se poate observa imediat că dispozitivul vine cu un ecran mai mare, cu diagonala de 5". El va fi cel mai mic din noua generaţie, modelul de top urmând să aibă 7" în diagonală. Interfaţa a fost puţin optimizată şi ar trebui să ofere accesul la toate funcţiile cu maxim trei apăsări de butoane virtuale sau fizice. Butonul de meniu de pe marginea ecranului, care a produs puţin probleme la prima generaţie deoarece era uşor de apăsat accidental, a devenit buton fizic, din cauciuc şi este iluminat.
Producătorul a schimbat chipset-ul GPS din seria trecută cu unul mai performant în condiţii de recepţie dificilă a semnalului, cum ar fi între blocuri înalte. Un buton nou pentru captură şi-a făcut apariţia pe latura din stânga a ecranului şi poate fi folosit pentru înregistrarea locaţiilor şi traseelor preferate, fiind oferită şi posibilitatea de-a înregistra o scurtă descriere. Una din facilităţile oferite de S600, care se găseşte la alte mărci numai pe modelele de top, este intrarea A/V. Ea permite conectarea unei camere video pentru asistenţă la mersul în marşarier. La nivel de interfaţă se poate observa revenirea afişării vitezei de deplasare şi apariţia unei linii punctate pe hartă care uneşte locaţia curentă cu destinaţia pentru o imagine de ansamblu asupra rutei.
Slot-ul pentru carduri microSD are o utilitate limitată la acest model. Alte modele din seria Mio S6xx vor oferi suport pentru redarea fişierelor multimedia. Dimensiunile aparatului sunt de 142 x 88 x 17 mm, iar greutatea de 183 g este puţin mai mare decât la seria anterioară. Alte noutăţi includ funcţia Lane Guidance care vă indică banda potrivită la ieşirea de pe autostradă şi Junction View cu care poate fi previzualizată o intersecţie. Mio S600 se găseşte în magazine la un preţ de aproximativ 800 de lei şi va fi urmat în luna august modelele S605 şi S655.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu