joi, 14 august 2014


Smartphone Evolio X6 Octa Core

Disponibilitate: În stoc
Preţ normal: 1.49990 Lei
Preţ promoţional: 1.29990 Lei

Super smartphone-ul  X6 este noul varf de gama lansat de Evolio, cu procesor Octa-Core, Dual SIM, ecran Full HD de 5,5 inch, GPS, camera foto de 13 megapixeli si baterie de mare capacitate.
Smartphone Evolio X6 Octa Core

Mai multe imagini

  • Smartphone Evolio X6 Octa Core
  • Smartphone Evolio X6 Octa Core
  • Smartphone Evolio X6 Octa Core

Descriere: Smartphone Evolio X6 Octa Core


Smartphone Evolio X6 Octa Core
Evolio X6 – primul smartphone cu procesor Octa-Core de pe piata romaneasca

Super smartphone-ul X6 este noul varf de gama lansat de Evolio, cu un procesor Octa-Core la 1,7 GHz, Dual SIM, ecran IPS Full HD de 5,5 inch, GPS, camera foto de de 13 megapixeli si baterie de mare capacitate.
Smartphone-ul Evolio X6 impresioneaza prin viteza de reactie oferita de procesorul cu 8 nuclee capabile sa lucreze simultan la o frecventa de 1,7 GHz. Puterea procesorului alaturi de memoria RAM de 2 GB garanteaza rularea fara intarzieri a aplicatiilor.

 Imagini extrem de clare si culori stralucitoare.

O alta caracteristica de top a super smartphone-ului Evolio X6 este ecranul IPS de 5,5 inch, cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli, care are o densitate de 401 pixeli per inch, fiind peste nivelul ecranelor de tip Retina.

Ecranul smartpnone-ului Evolio X6 ofera vizibilitate din unghiuri de pana la 178 de grade, datorita noii tehnologii OGS si reda imagini extrem de clare si culori stralucitoare. Stratul de sticla al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgarieturi. Marginile foarte inguste ale ecranului si cadrul metalic ofera super smartphone-ului o eleganta aparte. 
 Smartphone Evolio X6 Octa Core
 Smartphone Evolio X6 Octa Core

Baterie impresionata


Rularea de jocuri si aplicatii video solicitante este facilitata de procesorul grafic ARM Mali 450 al smartphone-ului Evolio X6, tactat la o frecventa de 700 MHz, care are capacitatea de a reda imagini in format ultra HD 4K.
In acelasi timp, bateria de 3150 MAH face posibila o functionare de lunga durata, fara a mai fi nevoie de acces permanent la un incarcator. Utilizatorii super smartphone-ului Evolio X6 au la dispozitie: pana la 10 zile de functionare in stand-by si pana la 20 de ore de convorbiri (in retea 3G).

Fotografii reusite

Echiparea foto de inalta rezolutie a smartphone-ului Evolio X6 te va face sa uiti de grija camerei digitale in excursii sau alte calatorii.
Camera principala, amplasata pe spatele smartphone-ului, realizeaza fotografii cu o rezolutie de 13 MP si dispune de blitz si functii precum detectarea zambetului, fotografiere din unghiuri multiple si realizarea de imagini panoramice. Iar pentru a raspunde ultimei mode in domeniul fotografiilor personale, camera frontala are o capacitate de 8 MP, ceea ce va transforma orice selfie intr-o fotografie reusita.  
 Smartphone Evolio X6 Octa Core
 Smartphone Evolio X6 Octa Core Cele mai noi tehnologii

Evolio X6 are incorporata tehnologia NFC (near field communication) care permite, prin intermediul smartphone-ului, efectuarea de tranzactii financiare, schimb de continut digital si conectarea la alte echipamente electronice. Astfel, este de ajuns sa apropii telefonul de o eticheta NFC pentru a efectua o plata, sau a transfera  un fisier, o melodie. 

Senzationalul Evolio X6, cu un design revolutionar, Edge-To-Edge,combina functiile extraordinare: Magic Touch, Control rapid prin gesturi si Comanda vocala cu o puternica utilitate si un multitasking uimitor. Smartphone-ul Evolio X6 are un sunet Stereo de o calitate superioara, care mentine tonusul petrecerii.



Aplicatii preinstalate
Un alt punct forte al super smartphone-ului Evolio X6 este reprezentat de aplicatiile preinstalate, printre care PresaOnline, care ofera stiri in timp real din orice domeniu si acces la diverse ziare si reviste, dar si aplicatii social media, pentru a putea fi oricand in contact cu prietenii.

 Smartphone Evolio X6 Octa Core
 
Soft de Securitate si GPS incorporat
Softul de securitate de la Norton, care iti protejeaza telefonul si datele in caz de furt, asigura cea mai inalta protectie antivirus si antimalware existente in piata. Daca ti-ai piedut smartphone-ul, sistemul Norton Mobile Security iti permite, prin internet, sa il localizezi, sa il blochezi sa stergi datele de pe el sau sa declansezi o alarma.

Smartphone-ul Evolio X6 are memorie Flash de 16 GB. De asemenea, dispozitivul permite conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si 3G, iar receptorul GPS permite folosirea aplicatiilor cu componenta de orientare geografica fara a fi nevoie de conexiune permanenta la internet.










































































Pachetul include: adaptor priza, cablu USB, folie de protectie, manual de utilizare si certificat de garantie.
Garantie 2 ani!
*garantia pentru acumulator este de 12 luni

Beneficiati si de o gama completa de Accesorii pentru Smartphone-ul Evolio X6 
Descarca Manual de Utilizare Smartphone Evolio X6

Descarca Declaratie de conformitate Smartphone Evolio X6

Setari internet - APN



               

Specificaţii tehnice: Smartphone Evolio X6 Octa Core

Touchscreen Da
Dimensiune Display 5,5 inch
Tip Ecran IPS, Corning Gorilla Glass 2
Rezolutie Display 1920 x 1080 px
Model Procesor Octa Core MT6592
Frecventa Procesor 1,7 GHz
Sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean
Tip SIM Micro SIM,Nano SIM
Memorie interna 16 GB
Memorie RAM 2 GB
GPS Da
Retea 3G: 900 / 2100 , 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
Conectivitate A-GPS, Bluetooth, FM Receiver, GPRS, Wi-Fi
Camera 13 Mpx
Flash Da
Camera Secundara 8 Mpx
Porturi Jack 3.5 mm, Micro USB
Senzori Accelerometru, Busola digitala, G-Sensor, Senzor de lumina, Senzor de proximitate
Dimensiuni si Greutate 155.5 x 75 x 7.8 mm; 180 gr
Formate Audio AC3, ACC, APE, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
Formate Video AVI, FLV, MKV, MP4, WMV
SAR 0.303 W/kg
Baterie 3150 mAh Polymer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu