sâmbătă, 6 septembrie 2014

Sisteme de securitate si alarma pentru linistea ta
Camerele de supraveghere reprezinta o realitate a lumii cotidiene in care dorinta de securitate si control este mult mai pronuntata. In timp, aceste sisteme au devenit accesibile publicului larg, pentru o suma intre 800 si 1000 de RON orice cetatean isi poate supraveghea casa sau birourile atunci cand nu se afla prezent la locatie. Acm cativa ani pe internet au aparut o serie de clipuri suprinse de camerele de supraveghere in care o bona maltrata copilul de care in mod normal trebuia sa aiba grija. De atunci, tot mai multi parinti apeleaza la astfel de mijloace de supraveghere pentru a putea vedea ce se intampla cu micutul lor atunci cand sunt plecati.
Odata instalat, un sistem de supraveghere video poate fi accesat de la distanta de pe telefon, laptop sau tableta. Primul pas pentru instatalea unui sistem de supraveghere este asistenta telefonica, de cele mai multe ori gratuita, oferita de o firma autrorizata si licentiata de catre IGP. Una dintre cele mai cunoscute firme de pe piata este SDSMAG SRL, site-ul companiei poate fi accesat aici.
Daca doriti un nivel de securitate sporita, sistemul de supraveghere video poate fi conectat la un sistem aditional de alarma care va poate a;lerta telefonic, prin apel sau sms atunci cand este detectata o prezenta nedorita. Sistemul de alarma si cel de supraveghere video pot fi setate conform nevoilor tale si pot conlucra. Spre exemplu, inregistrarea video poate porni numai cand senzorii de miscare detecteaza un intrus.
Atentie: nu va puteti instala singuri astfel de sisteme daca nu aveti licenta, doarece nu numai ca este interzis prin lege dar imaginile provenite de la un sistem instalat ilegal nu pot fi folosite drept probe la un eventual proces.

Autor: SDSMAG SRL
Sursa: www.ziaresireviste.ro  Vineri, 29 August 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu