marți, 30 decembrie 2014

TOP – Gadgeturi 2015

Ce va fi la modă anul viitor

Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa de zi cu zi, iar hainele inteligente, ceasurile sau alte dispozitive care par desprinse din filmele SF ar putea deveni o realitate disponibilă de anul viitor, informează Mediafax
1. Hainele inteligente – acestea pot monitoriza bătăile inimii cu ajutorul unor senzori ascunşi în fibre, care pot transfera datele unui smartphone sau a unei tablete.
Ralph-Lauren-Polo-Tech1
Tricoul Ralph Lauren Polo Tech
A fost purtat pentru prima dată de copiii de mingi prezenţi la ediţia din acest an a turneului de tenis US Open, dar va putea fi folosit de cei interesaţi oricând începând din 2015
2. Ceasuri
Ceasul Apple va combina funcţiile de monitorizare a sănătăţii şi a activităţii de fitness cu comunicaţiile. Apple Watch include aplicaţii pentru hărţi, fotografii, muzică şi mesaje. Pentru a putea funcţiona, Apple Watch trebuie să fie conectat la un iPhone.
iWatch-message-e1410299967294
3.Aplicaţiile pentru navigare
Google maps a revoluţionat lumea, făcând ca hărţile pe hârtie să pară nişte relicve. Dar, se pare, că în 2015 aplicaţiile noi vor fi din ce în cei mai revoluţionare.


Realitatea augmentată va fi un sprijin pentru toţi cei ce călătoresc. Realitatea augmentată este o tehnologie ce suprapune informaţii peste ceea ce se vede în realitate. Asta înseamnă indicarea automată a obiectivelor turistice sau a oricărei clădiri în timp ce sunt privite. Printre cele mai cunoscute aplicaţii sunt Wikitude, disponibilă pentru telefoane Apple, Android, Windows şi ochelarii inteligenţi, sau Yelp Monocle.
4.Ochelarii Google Glass
Google Glass constă dintr-o pereche de ochelari cu un ecran de mici dimensiuni deasupra ochiului drept. Glass poate face poze şi înregistrări video cu o cameră controlată vocal. Pe ecranul Glass, vizibil doar pentru utilizator, pot fi afişate informaţii la cerere. Dispozitivul utilizează programul Android al Google şi are nevoie de un smartphone pentru conexiunea la internet.
5. Căciula muzicală
Căştile vor fi asemenea walkmanurilor. Căciulile muzicale vor fi atât un accesoriu, cât şi un refugiu în cazul ninsorilor. Cu ajutorul senzorilor vom putea asculta muzică direct din căciulă.
Ana Maria N.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu