marți, 24 noiembrie 2015

S-a lansat o noua generatie de antivirusi
S-a lansat o noua generatie de antivirusi Pe piata de profil a fost lansata o noua generatie de solutii antivirus, in masura sa detecteze si sa remedieze amenintarile avansate in punctele de control, dintr-o singura consola centrala de comanda si dintr-un singur clic.
Atacurile ransomware va blocheaza computerul de la distanta si va cer bani pentru deblocare
Amenintarile avansate, cum ar fi ransomware (blocarea computerului de la distanta si solicitarea de sume de bani, sub amenintarea stergerii datelor), troienii cu acces de la distanta, amenintarile persistente avansate (APT-uri) si atacurile de tip zero day sunt in crestere. Detectarea amenintarilor asupra dispozitivelor, retelelor si serviciilor de email si gateway este un proces complex si de durata, ceea ce ofera un avantaj atacatorilor. In acest sens a fost lansat Symantec Advanced Threat Protection, o noua generatie de protectie antivirus, care coreleaza activitatea suspecta din toate punctele de control si prioritizeaza evenimentele cele mai periculoase pentru organizatie. Solutia propusa de Symantec permite clientilor sa:

-         detecteze o gama completa de amenintari, de la atacuri de tip zero day la nivelul sistemelor, email-ului, dispozitivelor endpoint si retelelelor;
-         prioritizeze evenimentele importante pe baza experientei companiei privind amenintarile din punctele de control locale si datelor obtinute la nivel global de catre Symantec prin solutiile avansate de telemetrie;
remedieze rapid amenintarile prin izolarea endpoint-urilor si blocarea instantelor noi din punctele de control, cu un singur clic, de la o singura consola.

Autor: eNational.ro
Sursa: www.enational.ro  Vineri, 6 Noiembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu