sâmbătă, 26 decembrie 2015

TOP 10 cele mai cool GADGET-URI din 2015

Ne apropiem cu paşi repezi de 2016, astfel că este cel mai bun moment să privim în urmă şi să recapitulăm cele mai importante gadgeturi apărute pe piaţă în 2015.
1. Ricoh Theta – dispozitivul este de fapt o mini-cameră video ce poate înregistra în jur 25 de minute, cu o panoramă de 360 de grade, prin simpla apăsare a unui buton. Este gadgetul ideal pentru cei care adoră streamingul live, tot mai popular pe reţelele de socializare.
2. MOCAheart – 25 de secunde îi ia dispozitivului pentru a-ţi da un diagnostic legat de ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge sau informaţii legate de tensiunea arterială. MOCAheart are o lăţime de doar 7mm şi poate fi sincronizat cu un smartphone, pentru înregistrarea şi monitorizarea datelor despre starea de sănătate a utilizatorului de-a lungul timpului.
Citeşte şi Piaţa de brăţări de fitness şi smartwatch-uri creşte de peste 9 ori în 5 ani
Citeşte şi 11 INVENŢII care au făcut ca anul 2015 să fie memorabil
3. Trunkster – cel mai bun geamantan inventat până acum. Valiza îţi poate încărca telefonul, se cântăreşte singură şi are un dispozitiv GPS incorporat, pe care îl poţi conecta la smartphone în caz că ţi-au fost rătăcite bagajele. În plus, Trunkster-ul nu are fermoar şi poate fi deschis doar la comandă, prin intermediul unei uşi asemănătoare cu cea a unui garaj.
4. Motorola Droid Turbo 2 – telefonul celor cu display-ul spart. Prin intermediul unui parteneriat cu Verizon, cel mai mare provider de telecomunicaţii mobile din SUA, Motorola a introdus pe piaţă primul telefon cu ecran indestructibil. Display-ul telefonului este realizat din cinci straturi diferite, fiecare având rolul de a absorbi şocul în cazul unui incident.
Citeşte şi Huawei se apropie de Samsung şi Apple. În 2015 a vândut 100 de milioane de smartphone-uri
Citeşte şi O companie vrea să-şi pună angajaţii să poarte brăţări care să le monitorizeze viaţa zi şi noapte
5. Imprimanta Epson EcoTank – durează un an de zile până să-i schimbi tuşul. Epson EcoTank vine la pachet cu suficientă cerneală pentru a printa cel puţin 4.000 de pagini alb-negru şi 6.500 pagini color, astfel că va dura cel puţin un an până când va avea nevoie de tuş nou.
6. Apple Watch – primul smartwatch care a atras cu adevărat atenţia consumatorilor. Faptul că este produs de Apple, dar şi diverse inovaţii precum Force Touch sau motorul Taptic l-au făcut să fie printre cele mai impresionante “ceasuri inteligente” de pe piaţa electronicelor.
Citeşte şi DOUĂ profiluri pe Facebook pentru fiecare utilizator. Află care este diferenţa între ele
Citeşte şi LG Nexus 5X review
7. Thync – dispozitivul care se conectează la creierul tău şi te calmează. Gadgetul, realizat de o echipă de cercetători în domeniul neurologiei şi ingineri experţi, este un dispozitiv wireless ce se conectează la creierul tău şi promite să te calmeze cu ajutorul unor unde electrice.
8. Jamstik+ SmartGuitar – de ce să nu fie şi o chitară “inteligentă”? În caz că nu ai habar cum să cânţi la chitară, Jamstik+ te va învăţa cum să ajungi un adevărat maestru, cu ajutorul unor lecţii interactive.
Citeşte şi Xiaomi Redmi Note 3, lansat oficial
Citeşe şi Yahoo! restricţionează utilizatorilor de ad-block accesul la serviciul Mail
9. McCarthy Piano – este timpul pentru lecţia de pian. Dispozitivul inteligent pare a fi o orgă obişnuită la prima vedere, însă doar până în momentul în care o foloseşti. Vei vedea ulterior cum tastele vor fi luminate diferit pentru a învăţa mult mai repede notele şi vei primi feedback audio de fiecare dată când o vei folosi.
10. Yono – dispozitivul la îndemână pentru orice femeie. Yono este asemănător unei căşti ce are rolul de a monitoriza cu atenţie hormonii unei femei, anunţând-o când se află în perioada fertilă.
Sursă Mediafax.ro
s

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu