duminică, 23 ianuarie 2011

VIDEO Ce gadgeturi ar putea scrie istorie în anul 2011

  • Iulian Ioncea
  • 504 afişări
  • Sâmbătă 15 ian 2011

Asus Eee Pad Slider

Asus Eee Pad Slider


Majoritatea companiilor de electronice îşi lansează, în această perioadă a anului, noile produse, în speranţa că vor reuşi să cucerească publicul şi să dea marea lovitură pe piaţa de electronice.
Marile firme încearcă să profite şi de târgul Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, unde sunt prezentate cele mai noi gadgeturi. Astfel, cei de la Yahoo au întocmit un top al celor mai tari invenţii ale anului 2011 din industria electronică.

Din punctul de vedere al acestora, în acest an vor face senzaţie televizoarele 3D la care poţi să te uiţi fără ochelari speciali, iPhone-ul 4, Motorola Atrix 4G sau Asus Eee Pad Slider.
Smartphone-ul Atrix, desemnat cel mai puternic dispozitiv din categoria sa, are ecranul de patru inchi, la o rezoluţie de 540x960. Sistemul de operare este Android 2.2, iar Atrix de două camere, una frontala VGA pentru apeluri video şi o cameră de 5 MP pe partea din spate cu bliţ şi înregistrare video HD la 720p. În plus, Atrix este dotat şi cu cititor de amprente biometric pentru extra securitate.
După Asus Eee Slate EP121 şi Asus Eee Pad Transformer, următorul tablet PC prezentat de compania taiwaneză la CES 2011 a fost Asus Eee Pad Slider. Numele trimite la tastatura full-size integrată tip slide-out de care dispune Slider-ul şi care îl scoate cu siguranţă în evidenţă. Eee Pad Slider dispune de un display de 10.1 inch WSVGA cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi de sistem de operare Android 3.0. Acesta va ajunge pe piaţă în luna mai, la preţuri cuprinse între 500-800 de dolari.

Adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu