miercuri, 2 februarie 2011

Bill Gates explică cum este posibil să oprești Internetul într-o ţară întreagă

Bill Gates explică cum este posibil să oprești Internetul într-o ţară întreagă
Bill Gates explică cum este posibil să oprești Internetul 
într-o ţară întreagă Bill Gates, co-fondatorul Microsoft și al doilea cel mai bogat om din lume, a explicat într-un interviu, recent, cum vede el situaţia din Egipt și cum este posibil să decuplezi de la Internet o ţară întreagă.
Bill Gates consideră că nu este greu să tai accesul la Internet într-o ţară întreagă atunci când controlezi armata.” Când se apelează la o astfel de măsura este evident că îţi este frică ca adevărul să nu iasă la suprafaţă. Este o tactică foarte greșită, însă nu este deloc dificil să tai accesul la Internet”, a declarat Bill Gates.

Cu toate că accesul la Internet a fost interzis, egiptenii au reușit să transmită informaţii în afara ţării. Mai mulţi experţi americani declarau în ziua în care Internetul a fost oprit în Egipt că acest lucru ar fi imposibil în SUA sau în oricare ţara dezvoltată deoarece există numeroși furnizori de Internet și o mulţime de modalităţi de conectare la Internet.
Bill Gates a mai spus că doar în Coreea de Nord se mai practică astfel de măsuri, însă și acolo guvernul  se străduiește din ce în ce mai mult să împiedice accesul la informaţii. “Și acolo se introduc, pe ascuns,  în ţară DVD-uri”, a mai spus Gates.

Cum este posibil ca o ţară să oprească Internetul? Explicaţia,  în clipul de mai jos.
Autor: Cancan
Sursa: www.capital.ro  Miercuri, 2 Februarie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu