marți, 22 februarie 2011

IT & gadgeturi

IT & gadgeturi

Actualitate

Sony Ericsson PSP Phone clădeşte un alt univers!
V-aţi gândit vreodată să îmbinaţi utilul cu plăcutul? Dacă încă nu ştiţi cum, vă facem cunoştinţă cu Sony Ericsson PSP Phone. Este vorba de un smartphone ce combină cu succes divertismentul oferit de o consolă de jocuri portabilă cu utilitatea unui sistem de operare Android 3.0, rulat de un procesor Qualcomm de 1 Ghz, 512 RAM şi 1Gb Rom. Totodată, telefonul surprinde printr-un ecran de 3.7 sau chiar 4.1 inch cu rezoluţie WVGA de 480 x 800 px şi o cameră foto de 5 MP.
Acum, că am terminat cu partea de smartphone, să vedem ce garantează distracţia! Ceva nou, ceva vechi şi ceva… inedit. Gadgetul a reuşit să îmbine designul slide al unui telefon cu controllerul unui PSP. Sub amprenta brandului XPERIA, el se prezintă sub forma unui ecosistem pentru jocuri şi aplicaţii, mereu disponibil la noi provocări.

Traveler 900, o provocare eco
Cum în ultima vreme trendul eco a luat amploare, de ce să nu ne aliniem şi noi în rândul celorlalte ţări şi să reducem consumul de energie prin intermediul mouse-ului econom Traveler 900. Dispozitivul, disponibil în patru culori, cu funcţia turbo scroll, oferă avantajul unei navigări rapide mai ales în cazul documentelor foarte mari. Traveler 900 poate fi găsit în România prin partenerii Genius, la un preţ de referinţă de 90 de lei.
 
Smile… Canon 1100 D!
Dacă vrei să îţi începi cariera de fotograf profesionist sau pur şi simplu te pasionează fotografia, din martie vei putea să îţi achiziţionezi un Canon 1100D, la un preţ recomandat de doar 2.500 de lei. Dotat cu un senzor APS.C, aparatul este capabil să realizeze fotografii de 12.2 MP. Măsurarea expunerii se poate face în 63 de zone prin sistemul iFCL, în timp ce sensibilitatea ISO are valori cuprinse între 100-6400. Înregistrarea în format HD nu putea lipsi de pe un DSLR, fie el chiar şi unul de nişă, iar modelul de faţă este compatibil cu rezoluţia 720p. Fotografiile şi filmele pot fi afişate pe display-ul LCD cu diagonală de 2.7”, capabil să genereze 270.000 de pixeli.
• Grupaj realizat de Iulia-Anamaria Dumitrescu
sursa; gazeta de sud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu