vineri, 18 martie 2011

Afla-ti destinul in functie de ziua in care te-ai nascut

Afla-ti destinul in functie de ziua in care te-ai nascut
Afla-ti destinul in functie de ziua in care te-ai nascut Inca te mai intrebi de ce nu iti ies anumite lucruri asa cum ti-ai dori? Viata ta este dominata de planete si este strans legata de ziua in care te-ai nascut.
Luni

Daca te-ai nascut in prima zi a saptamanii inseamna ca esti dominat de Luna. Planeta care te guverneaza te face un pic romantic, visator, intuitiv, dar iti confera si o imaginatie bogata, care te scoate din multe incurcaturi si-ti va aduce succesul atunci cand nici nu te astepti. Cea mai potrivita zi in care sa intreprinzi lucruri complicate este luni, zi in care ar fi bine sa porti haine argintii.


Marti

Ai venit pe lume intr-o zi guvernata de Marte, ceea ce te face un adevarat luptator in viata. Esti o persoana energica, rezistenta la tot felul de incercari si mai ales curajoasa. Problema este ca ai putea pierde de multe ori pentru ca esti cam impulsiv si imprevizibil. Martea ai cel mai mult noroc, dar nu uita sa imbraci haine rosii.


Miercuri

Planeta ta dominanta este Mercur. De aceea, esti atat de destept, iti rezolvi problemele cu mult tact si diplomatie si iesi invingator din multe necazuri. Ai intuitie si un puternic spirit de convingere. Tot ce faci in ziua de miercuri iti va iesi cu brio, mai ales daca ai o garderoba alb-verde.


Joi

Ai mult succes in afaceri si esti un familist convins pentru ca te-ai nascut intr-o zi cu o dominatie de mare anvergura a planetei Jupiter. Atentie insa, grija exagerata fata de copii si familie te poate transforma intr-o persoana ursuza. Poarta haine mov, in special joia, cand este ziua ta norocoasa.


Vineri

Esti intr-o continua cautare a linistii, echilibrului si a dragostei, fiind nascut intr-o zi guvernata de Venus, planeta iubirii si a frumusetii. Vineri este cea mai potrivita zi pentru a desfasura activitati mai complicate. Reinnoieste-ti garderoba cu imbracaminte maro si gri.


Sambata

Te-ai nascut sub coordonarea planetei Saturn, ceea ce te predispune la o tristete si o insingurare exagerata. Esti mai bolnavicios decat ceilalti nativi, dar si mai invidios. Cu toate acestea, poti face o cariera de succes intr-una din stiintele exacte si in ezoterism. Culorile rosu-negru si ziua de sambata iti aduc noroc in viata.


Duminica

Fiind nascut in cea mai stralucitoare zi a saptamanii te poti considera cel mai norocos nativ. Soarele, planeta care te guverneaza, iti da un aer boem, o putere dominanta care te face un bun conducator, mandru si orgolios. Realizarile in viata ta se vor tine lant pentru ca esti sigur pe fortele proprii. Poarta haine de culoare galben-portocaliu si pune-ti pe hartie cele mai noi si mai dificile proiecte care-ti vor schimba destinul in ziua de duminica.
Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Vineri, 18 Martie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu