joi, 3 martie 2011

IT & Gadgeturi

IT & Gadgeturi

Actualitate

X170 Camera, la îndemâna ta!
Eşti pasionat de sporturi extreme şi vrei să imortalizezi fiecare moment? X170 Camera este un gadget pentru biciclişti şi nu numai. Montată oriunde, camera are o telecomandă cu un ecran mic LCD, cu o distanţă de comandă de cinci metri. Face clipuri la rezoluţie de 720x480 şi fotografii la 5mp. Cântărind doar 128 de grame, camera poate fi purtată cu uşurinţă. Suportă carduri SD şi merge pe baterii AA. Costă doar 200 de dolari.

Darts Wireless

Dartsboard Emprex-PT001 este un joc wireless ce se conectează la orice calculator sau laptop care are instalat un soft ce gestionează majoritatea jocurilor darts. În acest fel poţi interacţiona cu partenerii de joc. Celelalte două variante sunt jocuri electronice de Dartboard, unul cu display LED, altul cu LCD, similare jocurilor sofisticate de darts care se găsesc prin baruri.

Opera Mini pentru iPhone şi iPod

Utilizatorii de iPhone şi iPod touch pot folosi pe gadgeturile lor browserul ultimul răcnet Opera Mini. Apple a aprobat mult aşteptatul browser, chiar dacă mulţi credeau că va fi refuzat din pricina concurenţei cu Safari. Opera Mini pentru iPhone oferă o navigare cu tab-uri. De asemenea, browserul uimeşte prin viteza mult mai mare de navigare pe internet.

Un eBook pe cinste!
Dacă, până acum, cel mai ieftin eBook avea ceva lipsuri în materie de calitate, eMag vine cu o propunere de nerefuzat. Amazon Kindle are în România două variante de prezentare Wi-Fi şi Wi-Fi+3G. Oferta acestui eBook reprezintă un echilibru între calitate şi preţ. Amazon Kindle este dotat cu tehnologie E Ink  Pearl care îţi permite să citeşti cărţi chiar şi în lumina directă a soarelui. Are o superbaterie ce ţine şi până la o lună. Mai mult, el poate stoca până la 3.500 de cărţi electronice.

Windows 7 SP 1, disponibil şi în România
Calculatorul îţi joacă feste? Răspunsul la problemă poate fi reinstalarea Windows-ului. Sistemul de operare Windows 7 de la Microsoft a primit întâiul său Service Pack. Acesta este disponibil publicului larg prin intermediul serviciului Windows Update. Beneficiile Windows 7 SP 1 sunt: securitate sporită, mobilitate îmbunătăţită şi opţiuni de ameliorare pentru Wi-Fi, Bluetooth USB 3.0. El are două noi facilităţi care asigură o grafică a animaţiilor tridimensionale şi distribuţia superioară a memoriei în cadrul sistemelor virtuale.
• Grupaj realizat de Iulia Dumitrescu
sursa; gazeta de sud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu