joi, 3 martie 2011

Totul despre petrecerea burlacilor!

Totul despre petrecerea burlacilor!
Totul despre petrecerea burlacilor! S-a dat startul nuntilor si din ce in ce mai multe cupluri isi pun problema ultimei seri de libertate. Oare si tie iti da batai de cap petrecerea burlacilor? Nicio problema. Cu ajutorul unor specialisti in organizarea evenimentelor de acest gen iti dam ponturi, sfaturi si cam toate informatiile de care ai nevoie pentru ca ultima noapte de burlacie sa ramana de neuitat. Sa inceapa distractia!
Un chef pe tema "Adio, libertate!" va fi datoria cavalerului de onoare ori a chiar a mirelui. Ea trebuie sutinuta cu o saptamana inainte de marea zi, "ultima noapte" nefiind, de fapt, ultima, deoarece nu vrea nimeni sa se casatoreasca mahmur sau somnoros, nu? OK!
Prima ta intrebare este, probabil, ce faci cu viitoarea doamna? Pentru ca petrecerea sa fie reusita si sa isi atinga scopul, logodnica trebuie sa stea acasa sau, in paralel, sa-si serbeze si ea seara "burlacelor". Important este ca acest eveniment sa ramana in amintirea voastra intreaga viata si sa te faca sa nu uiti de prieteni, chiar daca prioritatile ti se schimba.
Activitati:
Spa
Pare feminin, dar sa stii ca e ultima fita in ceea ce priveste acest gen de petrecere. Relaxati-va sub mainile unor masori profesionisti, depanati amintiri si simtiti-va bine.
Campionat de poker
Nimic nu incinge spiritele, intr-un mod pozitiv, asa cum o face o competitie. Iar atunci cand vorbim de jocuri cu mize, precum poker, lucrurile pot deveni foarte amuzante si distractive.
Karaoke
Se spune ca o petrecere fara karaoke nu e petrecere. Cu siguranta doua, trei melodii din adolescenta va vor pune sangele in miscare. Dregeti-va vocea si hai la cantare!
Paintball
Aici e momentul sa va aratati barbatia, sa vedeti daca viitorul mire mai poate face fata unei provocari ori a inceput sa se acomodeze cu fotoliul din fata televizorului. Sa inceapa lupta!
Striptease
Daca vreti sa va dezlantuiti, un bar de noapte e fix ce trebuie. Un show de cateva ore va va incinge indeajuns ca sa fugiti cat mai repede la cele care va asteapta acasa. Atentie totusi la viitoarea mireasa si, eventual, la domnisoarele de onoare, caci ele s-ar putea sa nu vada cu ochi buni acest fel de distractie.
Important:
Nu iti neglija partenera, mai ales in aceasta zi. Sun-o, povesteste-i cum te distrezi, nu ii da motive de gelozie inainte de marele pas.
Fa-i viitoarei sotii un cadou. Inchiriaza-i o fantana de ciocolata pentru petrecerea ei, de exemplu.
Spune-le prietenilor ce asteptari ai de la petrecerea ta, daca vor sa se ocupe ei de aranjamente. Nu va bazati pe instinct, deoarece nu de putine ori acesta da gres in materie de distractie.
Nu invitati la petrecere decat persoane apropiate. Un "strain" va ruina toata distractia.

Traditii:

Mirele trebuie sa bea la miezul noptii 50 de lingurite de sampanie pentru a avea parte de iubire vesnica.
Prietenii mirelui trebuie sa plateasca toata consumatia, pentru ca mirele sa nu inceapa noua viata cu bani mai putini.
Se spune ca barbatul care pleaca inainte de miezul noptii de la petrecerea burlacilor nu va fi fericit in casnicie.
Cadourile pentru mire trebuie sa fie cat mai amuzante, pentru ca noua viata de familie sa-l tina cu zambetul pe buze.
In unele tari, traditia spune ca petrecerea burlacilor nu se sustine niciodata intr-o zi de marti, deoarece aduce ghinion.

De stiut!

Localul trebuie rezervat
cu minimum o luna inainte.
Ideal este sa fie in afara orasului, deoarece domnii tind sa evadeze prin oras dupa mai multe pahare.
Veniti cu un taxi sau lasati cheile pe maini sigure, pentru a nu fi tentati sa dati "o tura" dupa ce ati consumat alcool.
Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Joi, 3 Martie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu