joi, 26 mai 2011

Energiile malefice sunt chiar in casa ta!

Energiile malefice sunt chiar in casa ta!
Energiile malefice sunt chiar in casa ta! Inconstient, preiei tristetea si gandurile negre ale celor din jur si te incarci cu energii negative. Frica, indoiala, orice gand rau sunt nocive, toxice si distructive. Iar casa ta, locul unde convietuiesti alaturi de cei dragi, este plina de energii negative. Exista insa ritualuri de purificare a locuintei, care transforma acest spatiu intr-unul sacru.
Energia cuvintelor rautacioase si intensitatea cu care le-a rostit o anumita persoana au efecte devastatoare asu-pra ta. De la pierderi semnificative de memorie, sperieturi, boli grave si iritabilitate accentuata, pana la certuri in familie, agresivitate si gesturi reprobabile.
Cand cineva se gandeste la tine nu tocmai frumos, are loc conectarea de energii negative comune si iti face rau chiar daca nu inten-tioneaza. De asemenea, daca o persoana a rostit in gand un blestem la adresa ta, va continua sa o faca subconstient si asupra altor persoane. Iar daca este vorba tocmai de cei cu care convietuiesti, in loc sa va bucurati de armonie si iubire, veti avea parte numai de dezaprobare, suparare si iritare. Ce poti face ca sa indepartezi energia negativa si sa poti, in sfarsit, sa pui punct certurilor, neinte-lege-rilor si problemelor de sana-tate?

Imprastie sare pe podea

Aprinde o lumanare si spune o rugaciune. Apoi impras-tie cateva linguri de sare pe podea. Incepe cu usa de la intrarea in casa si continua cu incaperea in care au avut loc cele mai multe evenimente neplacute. De exemplu, cu camera in care ai stat cand ai fost bolnav sau cea in care te-ai certat de nenumarate ori cu partenerul de viata. Daca ai probleme cu vecinii, arunca putina sare si spre geam. Nu matura, nu curata cel putin 12 ore si schimba-ti gandirea negativa intr-una pozitiva. Nu uita ca una dintre legile Univer-sului este aceea ca tot ceea ce gandesti devine realita-te.

Deseneaza semnul infinitului

Continua purificarea dand o vibratie inalta atmosferei din casa. Deseneaza cu degetul semnul infinitului, cel al armoniei si echilibrului. A-plica acest ritual pe fiecare perete din locuinta.

Plimba-te batand din palme

Poate ti se pare amuzant, dar acest gest te ajuta sa-ti dai seama daca mai exista astfel de energii in locuinta. Bate din palme! Daca zgomotul se aude clar, inseamna ca puterea distructiva a fost inlocuita cu o energie luminoasa. In cazul in care remarci un sunet greu, se pare ca acolo este energie negativa. Ramai in acea incapere continuand sa bati din palme pana cand sunetul devine foarte clar.

Stropeste cu apa sfintita

Incheie ritualul aducerii energiei vindecatoare stropind cu apa sfintita mijlocul fiecarei incaperi. Apoi uda colturile camerelor. La final, pastreaza un moment pentru inchinare si multumire. Intra in fiecare camera, aprinde o lumanare si spune o rugaciune. Nu exista una speciala, descarca-ti sufletul catre divinitate dupa cum simti.
Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Luni, 16 Mai 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu